Citroenova jesenja akcija za privrednike

Najnovija prodajna akcija Citroena fokusirana je na pravna lica i odnosi se na tri modela na koja se može dobiti povraćaj PDV-a.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

14:05

Citroenova jesenja akcija za privrednike

U ponudi su modeli C3 Business, C4 Business i Berlingo Business, namenjeni onim kupcima kojima su potrebna manja komercijalna vozila.

Citroen C3 Business Feel Edition sa PureTech benzincem sa 82 ks je manje komercijalno vozilo sa 4 sedišta, nosivosti do 350 kg.

Opremljen je i Edition paketom, koji uz serijsku opremu sadrži i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7” Touch Screen ekranom u boji i sa 6 zvučnika, Bluetooth i USB konekcije, Mirror Link funkciju koja povezuje mobilni telefon sa ekranom, LED dnevna svetla, svetla za maglu i komande na volanu.

Prema fabričkim podacima, potrošnja goriva ovog automobila u gradskim uslovima je 5,7 l/100km, dok je na otvorenom putu 4,1 l/100km.

Cena ovog modela je 9.075 evra, bez PDV-a. Citroen C4 Business Feel sa BlueHDi 100 dizelašem poseduje 5 sedišta za putnike, uz nosivost od 650 kg.

Deklarisana potrošnja goriva u gradskim uslovima je 4,4 l/100km, a na otvorenom putu 3,2 l/100km.

Dodatnu opremu između ostalog čine i klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na volanu, pomoć pri kretanju na uzbrdici, elektropodesivi i grejani spoljni retrovizori, sekvencijalni elektropodizači prednjih i zadnjih stakala, prednja svetla za maglu, regulator/limitator brzine.

Cena je 12.533 evra, bez PDV-a. Citroen Berlingo Business Feel L1 takođe za pogon koristi BlueHDi 100 dizel motor. Vozilo ima nosivost do 736 kg i 5 sedišta za putnike. Prema fabričkim podacima, potrošnja u gradskoj vožnji je 5,1 l/100km, a na otvorenom putu 3,8 l/100km.

Između ostalog, poseduje kompletnu bezbednosnu opremu, pomoć pri kretanju na uzbrdici, klima uređaj, dvokrilna zastakljena zadnja vrata sa brisačem i grejačem, prednja svetla za maglu, limitator/regulator brzine, elektropodesive i grejane spoljne retrovizore, LED dnevna svetla...

Ovaj model košta 12.992 evra, bez PDV-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: