Honda priprema nešto zanimljivo za sajam u Tokiju

Kao i svake jeseni, japanski proizvođači i ove godine iskoristiće najveći domaći auto-salon da predstave gomilu konceptnih vozila. Među njima je i Hondin Sports EV Concept na struju, a prvi “tizer” crtež ovog vozila obećava uzbuđenja.

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

11:03

Honda priprema nešto zanimljivo za sajam u Tokiju

Honda nas je na nedavno završenom sajmu u Frankfurtu iznenadila Urban EV konceptom malog gradskog automobila na električni pogon sa retro dizajnom, a na 45. auto-salon u Tokiju stiže sa još jednim interesantnim vozilom na struju.

Detalji o ovom konceptu za sada nisu poznati, ali sudeći prema prvom dizajnerskom crtežu reč je o još jednom retro-futurističkom automobilu koji u sebi spaja “starinski” izgled sa električnim pogonom i savremenim tehnologijama.

Honda je inače najavila da će koncept iz Frankfurta dobiti svoju produkcijsku verziju 2019. godine, pa možemo očekivati da će i Sports EV Concept doživeti sličnu sudbinu u bliskoj budućnosti.

Više detalja biće poznato 25. oktobra, kada počne ovogodišnji Tokyo Motor Show.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: