Otvorena spektakularna izložba Citroena u SAD / FOTO

Povratak na tržište Sjedinjenih Država francuski proizvođač započeo je reprezentativnom izložbom najčuvenijih vozila iz svoje istorije.

Izvor: B92

Sreda, 17.05.2017.

12:31

Otvorena spektakularna izložba Citroena u SAD / FOTO

PSA grupacija zvanično je najavila da će uskoro ponovo ponuditi svoje automobile na jednom od najvažnijih svetskih tržišta – u SAD.

Kako bi podsetio tamošnje zaljubljenike u automobile na svoju bogatu istoriju, Citroen je u saradnji sa Mullin Automotive muzejom u Kaliforniji organizova izložbu klasičnih modela ove marke koji su svojevremeno stekli svetsku slavu.
Među eksponatima su neizbežna “ajkula”, “spaček” i “ami”, u brojnim podvarijantama, ali i mnogi drugi Citroenovi automobili koji datiraju iz prve polovine 20. veka.

Za fanove Citroena priredili smo obimnu galeriju fotografija sa ove izložbe koja traje do proleća 2018. Uživajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: