Ostali verni jednom brendu: 14 automobila za 4 decenije

Bračni par iz Engleske u svojoj garaži već 38 godina parkira isključivo automobile marke Mitsubishi.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.07.2017.

15:24

Ostali verni jednom brendu: 14 automobila za 4 decenije

Nije retkost da se kupci sa Ostrvu tokom dužeg perioda "vežu" za jednog proizvođača automobila, naročito kada je reč o veoma luksuznim ili britanskim auto-brendovima.

Međutim, bračni par Hodson sa jugozapada Engleske ne spada u bogatu klijentelu koja generacijama kupuje samo vozila marke Rolls-Royce ili nekog drugog "domaćeg" brenda.

Klif Hodson i njegova supruga En, već gotovo četiri decenije svoju vernost iskazuju jednoj japanskoj marki automobila - Mitsubishiju.
Prvi model ovog proizvođača - Colt, kupili su davne 1979. U međuvremenu, posedovali su i brojne druge Mitsubishi automobile, kao što su Sigma, Galant, Lancer, Space Star, ASX i Mirage.

"Najviše mi se dopada ASX, mada bih voleo da isprobam i Lancer EVO na trkačkoj stazi", priznaje Klif Hodson. Naklonost prema Mitsubishiju preneli su i na svoje potomke, pa tako njihova ćerka vozi Lancer, a unuka Colt.

Ovih dana Hodsonovi su svratili do omiljenog prodajnog salona, gde su već stalne mušterije, kako bi preuzeli svoj novi automobil, 14. Mitsubishi po redu, a izbor je ponovo pao na Colt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: