Njima svi zavide: Ovi policajci voze Mustang sa 740 ks

Policijski park u Riversajdu, u Kaliforniji, bogatiji je za moćni Ford Mustang koji je za organe reda u tom gradu unapredila kompanija Saleen Automotive.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 12.05.2017.

11:50

Njima svi zavide: Ovi policajci voze Mustang sa 740 ks

Automobil koji već samom svojom pojavom treba da deluje preventivno na potencijalne prekršitelje zakona, ispod haube ima 5.0 litarski V8 sa kompresorom koji isporučuje 740 konjskih snaga i razvija 812 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Vozilo je zasnovano na standardnom Mustangu, a firma Saleen je osim unapređenja pogonske jedinice modifikovala i sistem oslanjanja i ugradila znatno jače kočnice.
U toj kompaniji kažu da je reč o jednom od nabržih policijskih automobila svih vremena i upozoravaju begunce da nemaju nikakve šanse da pobegnu ako ih pojuri ovo patrolno vozilo, a policajci koji će voziti ovaj Ford Mustang prošli su specijalnu dodatnu obuku.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: