Kako je Džoi prošao u Crnoj Gori?

Najnovija epizoda automobilskog šou programa Top Gear, koju je BBC emitovao u nedelju, snimana je delom i u Crnoj Gori.

Izvor:
Podeli
Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

U novoj, trećoj epizodi 24. sezone ovog popularnog serijala, prikazan je i segment koji parodira filmove o Džejmsu Bondu.

U Top Gear verziji uloga tajnog agenta 007 pripala je Metu Leblanku, čuvenom Džoiju iz "Prijatelja", koji je vozio novi Aston Martin DB11 po crnogorskim putevima, dok je glavni negativac bio Kris Haris, u Mercedesu AMG S63 Coupe.

Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

Dok su se njih dvojica jurili po crnogorskom primorju, u akciju se uključila i crnogorska policija sa čitavom eskadrilom patrolnih automobila, specijalnim vozilima, helikopterima...

Kada su ih na kraju sustigli i opkolili, otkrili su da je Leblank bio do pojasa obučen kao Bond, dok je dole nosio samo gaće.

Pogledajte trejler:

Prati B92 na Viberu

Razno

Koliku brzinu može da razvije autić iz luna parka

Sigurno ste bar jednom u životu uživali u vožnji električnih automobilčića koji se sudaraju u lunu parku. Nekima to nije bilo dovoljno, pa su hteli da provere koliku brzinu jedan takav auto može da razvije kada se u njega ugradi pravi benzinski motor.

Razno sreda 5.04. 14:35 Komentara: 8

Kad se svetla ugase: Sajam automobila iz posebnog ugla

Dok je trajao auto-salon u Beogradu, na našem sajtu ste mogli da vidite fotografije izloženih noviteta i da doživite deo atmosfere iz hala Beogradskog sajma. Ovog puta vam pružamo drugačiji pogled na neke od modela koji su predstavljeni na ovogodišnjem sajmu automobila.

Razno utorak 4.04. 08:54 Komentara: 3
strana 1 od 254 idi na stranu