Da li je moguće da je ovako vozio auto-putem!?

Na jednom auto-putu u američkoj saveznoj državi Masačusets, policija je zaustavila vozača automobila čije je vetrobransko staklo bilo gotovo potpuno prekriveno snegom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 17.03.2017.

11:48

Da li je moguće da je ovako vozio auto-putem!?
Foto: Massachusetts State Police/Facebook

Iako nas trenutne vremenske prilike u Srbiji ubeđuju da su sneg i led iza nas, zima koja još uvek traje kalendarski na severnoj polulopti pokazala je ovih dana zube na severoistoku SAD. Snežna, a zatim i ledena oluja protutnjala je Masačusetsom, a vlasnici su svoje automobile ujutru zatekli pod slojem zaleđenog snega.

Vlasniku jednog od njih ili se mnogo žurilo, ili ga je mrzelo da čisti snega sa šoferšajbne. Umesto toga, uklonio je samo nanos sa manjeg dela vetrobrana, tek toliko da kroz njega može da nazire put, i podignutih brisača izašao na auto-put.

Potencijalnu nesreću sprečila je policijska patrola koja je zaustavila nesavesnog vozača ove stare Honde Civic. Fotografiju su objavili na službenoj FB stranici kao opomenu drugim vozačima sa neočišćenim automobilima, koji voze rizikujući svoj i tuđe živote.

Vozača Civica očekuje kazna od 200 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: