Hju Džekmen kao Enco Ferari?

Australijski glumac koji se proslavio ulogom Volverina u filmskom serijalu "X men", trebalo bi da tumači glavnu ulogu u filmu o osnivaču čuvene italijanske auto-kompanije, Encu Ferrariju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 14.03.2017.

14:25

Hju Džekmen kao Enco Ferari?
Foto: Beta/AP Photo/Keystone/Walter Bieri

Kako piše Deadline, Džekmen bi se u filmu pojavio uz švedsku gliumicu Numi Rapas (Noomi Rapace), koja će tumačiti ulogu Encove supruge, Linde.

Film o osnivaču i vlasniku Ferrarija originalno je trebalo da režira pokojni Sidni Polak, a uloga reditelja pripašće Majklu Manu, koji pokušava da realizuje ovaj filmski projekat već 15 godina.

Prema ranijim informacijama, scenario je baziran na biografskoj knjizi iz 1991, "Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine".

Radnja filma odvija se 1957. godine koja je bila burna za istoriju Ferrarija. Te godine italijanski proizvođač učestvovao je u čuvenoj trci Mille Miglia na kojoj se dogodila tragedija kada su poginuli vozač Ferrarija i još devet gledalaca.

Uloga Enca Ferarija najpre je bila namenjena Kristijanu Bejlu, ali je on navodno odustao zbog zdravstvenih problema.

Osim ovog filma, u pripremi je još jedan pod naslovom "Ferrari", koji je takođe posvećen osnivaču ove kompanije, u kome bi glavnu ulogu trebalo da tumači Robert de Niro, a režirao bi ga Klint Istvud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: