Loš dan za BMW - uništeno 120 novih automobila

Automobili su teško oštećeni ili potpuno uništeni kada je teretni voz u kome su se nalazili tek izrađeni SUV modeli nemačkog proizvođača iskočio iz šina.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

12:10

Loš dan za BMW - uništeno 120 novih automobila
Screenshot YouTube

Nakon što je voz napustio pogon u Spartanburgu u Južnoj Karolini, vagoni u kojima se prevozilo 120 skupocenih BMW automobila iskočili su iz šina i prevrnuli se se na stotinak kilometara od fabrike.

Vozila su transportovana ka luci u Čarlstonu, odakle je trebalo brodom da nastave put ka prekookeanskim destinacijama, a reč je o SUV modelima X3, X4, X5 i X6. Iako je u vozu bilo 120 BMW-a, pojedini mediji preneli su da je u nesreći oštećeno 97 vozila, dok su drugi saopštili da je u pitanju svih 120 automobila.

Na snimku iz vazduha vidi se mesto nesreće i brojne olupine novih BMW-a koji će umesto u ruke nesuđenih vlasnika - u staro gvožđe: Mediji su izvestili da su dvojica mašinovođa na sreću prošli bez povreda, a BMW je u zvaničnom saopštenju potvrdio da se u vozu nalazilo 120 automobila i da je osoblje kompanije izašlo na teren da proceni nastalu štetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: