Za 6 sekundi test vožnje prevrnula Mercedes od 60.000$

Probna vožnja novog Mercedesa GLE 350 ispred jednog salona automobila u SAD završila se nakon svega nekoliko sekundi prevrtanjem test vozila i štetom na još pet parkiranih automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 25.08.2016.

09:27

Za 6 sekundi test vožnje prevrnula Mercedes od 60.000$
Screenshot

Kupovini svakog novog automobila prethodi proučavanje karakteristika i opreme vozila, a prilikom konačnog odabira modela svakako je presudna test vožnja. Na isti način rezonovala je i jedna žena iz Arlingtona, iz američke savezne države Virdžinije, koja je nameravala da svoj stari SUV zameni novim Mercedesom GLE.

Sela je u automobil ispred lokalnog Mercedesovog salona u mestu Balston, i nakon samo šest sekundi izazvala pravi karambol - uspela je da prevrne vozilo vredno 60 hiljada dolara na samom parkingu, oštetivši pritom još pet automobila, uključujući i sopstveni SUV.
Screenshot
Na sreću, u incidentu niko nije teže povređen, a jednog od zaposlenih u salonu pregledali su radnici hitne pomoći zbog moguće povrede leđa. Policajci koji su izašli na uviđaj izjavili su da je do nezgode najverovatnije došlo jer je žena umesto kočnice pritisnula papučicu za gas.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: