Koliko su zaista izdržljive Toyote VIDEO

Toyote imaju reputaciju pouzdanih i izdržljivih automobila, što je svojevremeno dokazao i Džeremi Klarkson kada je na razne načine pokušao da "ubije" vozilo Hilux starije generacije.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.07.2016.

11:54

Koliko su zaista izdržljive Toyote VIDEO
Screenshot YouTube

Video koji je nastao u Pakistanu potvrđuje ovu tezu. Ovog puta, heroj nije moćni pik-ap, već običan putnički automobil - Toyota Corolla.

Naime, jedan primerak ovog modela snimljen je kako se kreće putem u stanju koje više odgovara uništenim vozilima sa auto-otpada: Ovo je prilika da se podsetimo i priloga sa Toyotom Hilux iz emisije Top Gear. Iskušenja kojima je Klarkson podvrgao čuveni pik-ap bila su ekstrema, a rezultat je takođe zadivljujući:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: