Tesla S kao amfibija, čak i Mask kaže da može VIDEO

Tesla Model S može svašta, pa i da se na kratko pretvori u plovilo, kao u nekom filmu o Džejmsu Bondu. To potvrđuje snimak iz Kazahstana koji se nedavno pojavio na internetu, ali i sam Ilon Mask.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2016.

10:00

Tesla S kao amfibija, čak i Mask kaže da može VIDEO
Foto: Getty Images

Uobičajeni savet za vozače je da ako vide tunel u kome se nalazi velika količina vode i gomila automobila jeste da stanete, nađete drugi put ili sačekate da se situacija raščisti.

Ipak, ovaj vozač Tesle S je odlučio da demonstrira šta električno vozilo može, to snimi i podeli sa internetom uz "Na lepom plavom Dunavu".

Mask je video snimak i poručio: "Mi definitivno ne preporučujemo ovo, ali Model S pluta sasvim dovoljno dobro da može da se na kratko pretvori u brod. Pogon je rotacija točkova".

Kako je rekao, sve električne komponente su zaštićene i voda ne može da prodre do njih.

Inače, za one koji ne znaju Ilon Mask je vlasnik legendarnog Lotus Esprita iz filma o agentu 007 "Špijun koji me je voleo", koji je mogao "da ide pod vodu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: