BMW X6: Ukleti auto ili tačne predrasude VIDEO

Pojava krosover kupea BMW X6 podigla je svojevremeno mnogo prašine, jer su ljudi brzo "učitali" ko će se opredeliti za ovaj automobil - bahati vozači, koji ne mare mnogo za bezbednost, ni svoju, ni tuđu. Ako je suditi po jednoj kompilaciji iz Rusije, predrasude su se pokazale kao tačne.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2016.

15:32

BMW X6: Ukleti auto ili tačne predrasude VIDEO
Foto: B92

Rusija je zemlja u kojoj su kamere u automobilima redovna pojava, ali i u kojoj su saobraćajne nesreće i neoprezni vozači isto tako česti. Kada se u tu kao začin dodaju i X6 i "bahati, bogati klinci" dobije se još jedan u nizu klipova, koji izazivaju dosta pažnje na Jutjubu.

Videćete svašta, čudne odluke, nagla skretanja, prekomernu brzinu, ali i neverovatne trenutke u kojima vozači zveri teške 2,2 tone uopšte ne koče:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: