Policijska Giulia izgleda moćno! FOTO/VIDEO

Alfa Romeo predstavio je Giuliu Quadrifoglio namenjenu italijanskim karabinjerima.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

09:46

Policijska Giulia izgleda moćno! FOTO/VIDEO

Organi reda u Italiji nezamislivi su bez patrolnih vozila marke Alfa Romeo, pa je bilo samo pitanje vremena kada ćemo novu Giuliu videti u bojama karakterističnim za karabinjere. Sudeći na osnovu fotografija, nova Alfina limuzina u policijskoj verziji privlačiće pažnju ljubitelja automobila na italijanskim putevima.

Opremljena 2.9 litarskim twin-turbo benzincem sa 510 ks, verzija Quadrifoglio u stanju je da ubrza od 0 do 100 km/h za svega 3,9 s, pa begunci od zakona neće imati mnogo šanse.
Isporuci prva dva primerka ovog modela prisustvovali su šef FIAT-Chryslera (FCA), Serđo Markione, i predsednik ove grupacije i naslednik porodice Anjeli, Džon Elkan. Vozila će biti dodeljena jedinicama u Rimu i Milanu, a za volanom će se naći samo pojedini pripadnici karabinjera koji prođu posebnu obuku Alfa Romeo instruktora.
Dve Alfe Giulie su samo mali deo kontigenta od 800 patrolnih automobila koje će grupacija FCA isporučiti italijanskim policijskim snagama tokom 2016. godine. Pored ovog modela, u vozni park karabinjera će stići i SUV Jeep Renegade i FIAT Panda 4x4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: