Kako izgleda GAZ koji košta 50 hiljada evra?

Ruska firma Truck Garage koja se bavi unapređivanjem serijskih modela predstavila je modifikovano terensko vozilo GAZ 69 sa V8 motorom.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2015.

12:39

Default images
Foto: Truck Garage

Ekipa iz Sankt Peterburga poigrala se sa legendarnim ruskim terencem tako što je umesto standardnog motora ugradila 6.4 litarski V8 Hemi agregat koji razvija čak 465 ks (342 kW). Snaga se prenosi na sva četiri točka putem automatskog menjača, a trenutno je kompletirao samo jedno takvo vozilo.

Truck Garage namerava da kupcima ponudi 12 primeraka modifikovanog modela GAZ 69, koji će osim V8 motora imati i brojne stilska unapređenja, kako na spoljašnjosti tako i u kabini.
Foto: Truck Garage
Predviđeni su i neki luskuzni dodaci, poput elektro-podesivih sedišta, a vozilo će biti opremljeno u skladu sa savremenim tehnološkim standardima i imaće Bluetooth konekciju, kao i mogućnost povezivanja iPhone uređaja.

U ponudi će biit nekoliko specijalnih boja karoserije, a ovako dorađen GAZ 69 prodavaće se po ceni od oko 53.000 evra.

Izvor: Truck Garage

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: