Ostao nepovređen kada mu je jelen uleteo kroz vetrobran

Sudar automobila i jelena koji pretrčava autoput uglavnom se završi tragično po nesretnu životinju, a nije retkost da u takvom udesu nastrada i vozač. Kristofer Kolmen iz Teksasa imao je mnogo sreće s obzirom da je jelen kojeg je udario automobilom završio na zadnjem sedištu njegovog vozila, dok je on ostao nepovređen.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 13.11.2015.

13:42

Default images
Screenshot

Nesreća se dogodila dok se Kolmen vraćao kući sa posla. Njegov Mercedes kretao se srednjom trakom prometnog autoputa, kada je jelen iznenada istrčao na kolovoz.

Životinja je nekako izbegla vozilo u krajnjoj desnoj traci, ali ne i Kolmenov auto, koji ju je najpre odbacio u vazduh, nakon čega je jelen uleteo u kabinu i završio na zadnjem sedištu Mercedesa.
Screenshot
Kada se automobil zaustavio, vozač je najpre mislio da nesretna životinja leži negde na putu. Međutim, kada se okrenuo ugledao ju je na zadnjem sedištu.

"U tom trenutku nisam znao da li je jelen živ, pa sam se uplašio i brzo izašao napolje kako me ne bi povredio ako počne da se pomera", izjavio je vidno potreseni Kolmen koji je nekim čudom prošao bez ogrebotine u ovoj nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi. Lokalni lovočuvar izjavio je da jeleni u ovom periodu često stradaju na autoputevima jer su u pokretu zbog sezone parenja.

Nesreću je snimila kamera koja služi za nadzor saobraćaja: Izvor: nbcdfw.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: