Sleteo sa puta zbog selfija

Dok je sa svojim saputnicima pokušavao da se "ugura" u okvire fotografije, vozač iz Mejna izgubio je kontrolu nad automobilom i zakucao se u drvo pored puta, saopštila je policija te američke savezne države.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2015.

08:52

Default images
Foto: Ford (fotografija je snimljena za potrebe kampanje za bezbednu vožnju - ne pokušavajte da pravite selfi za volanom)

Vožnja automobila je radnja koja zahteva potpunu koncentraciju. I najmanje odvraćanje pažnje vozaču može da dovede do nesreće.

Da selfiju nije mesto za volanom potvrđuje vest koja nam stiže iz Sjedinjenih Država.

Dvadesetdevetogodišnji Džordan Toner koji je sedeo za upravljačem Mazde CX-5 već je bio u prekršaju (osim njega, u vozilu registrovanom za 5 osoba nalazilo se još 7 putnika) kada je poželeo da napravi zajedničku fotografiju sa društvom.

Svako ko je pokušao da na jedan selfi smesti osmoro ljudi, zna da to baš i nije lako izvesti, pogotovu kada se oni nalaze u automobilu u pokretu.

Kako bi se i sam našao na fotografiji, Toner se pomerio i verovatno za trenutak pogledao u objektiv, što je bilo dovoljno da izgubi kontrolu nad Mazdom i automobil je sleteo sa puta.

Na sreću, u udesu niko nije smrtno stradao, ali je većina putnika pretrpela povrede vrata i leđa, dok je jedna od dve devojke koje su sedele na mestu suvozača zadobila prelom nosa i posekotinu na glavi.

Izvor: WCSH6

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: