Hteo da izbegne psa, pa "ofarbao" enterijer Maseratija

Vozač Maseratija Quattroporte iz Australije zaslužio je sve pohvale za svoj odnos prema životinjama, ali ne i za način na koji se ophodio prema svom četvorotočkašu. U želji da izbegne psa koji je izleteo na put ispred njegovog automobila, on je naglo zakočio i napravio totalnu štetu na svom vozilu kada se farba iz kante sa zadnjeg sedišta prosula po celoj kabini.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

11:47

Default images
Foto: Facebook/RAA Insurance

Izgleda da vozači skupocenih italijanski sportskih automobila baš vode računa o životinjama.

Pre nekoliko godina vlasnik jednog Ferrarija u Nemačkoj slupao se pokušavajući da zaobiđe ježa, a nedavno je vozač iz Hong Konga koji se takođe nalazio za upravljačem Ferrarija udario u kamion u želji da izbegne životinju na putu.

Osiguravajuća kuća RAA iz Adelaida objavila je neke od najneobičnijih zahteva za odštetu a na prvom mestu se našla priča o vozaču Maseratija sa početka teksta.

Mada ostaje nejasno zašto je vozač kantu sa bojom prevozio na zadnjem sedištu luksuznog automobila umesto u prtljažniku, osiguravajuća kuća mu je zbog totalne štete koja je nastala na vozilu na kraju isplatila 90.000 australijskih dolara (oko 62.000 evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: