Ovo neće poboljšati reputaciju vozača Audija

Vozači Audija, uz vozače drugih jakih nemačkih automobila, tokom godina su stekli reputaciju bahatih vozača. Iako generalizacija nije dobra, primer koji nam stiže iz Poljske neće učiniti da zavolite vozače Audija.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

11:08

Default images

Mnogi će pomisliti da je ovaj snimak napravljen u Rusiji, jer smo navikli na njihovu neiscrpnu produkciju, ipak situacija koju vam prenosimo dogodila se u Poljskoj. Ova članica Evropske Unije ima prilično neslavnu prošlost kada je reč o stradanju u saobraćaju i izgleda da se država još uvek bori da uvede disciplinu.

Vozač izuzetno jakog i atraktivnog Audija RS6 napravio je čitav niz prekršaja u samo nekoliko sekundi, koliko se nalazio u kadru.

Da nabrojimo samo nekoliko, od kretanja neprilagođenom brzinom, preko kretanja suprotnom kolovoznom trakom, nepravilnog prestrojavanja, prolaska kroz crveno svetlo i na kraju izazivanje sudara sa šinskim vozilom i ugrožavanja i bezbednosti saobraćaja i putnika. Ukoliko možete da nabrojite još prekršaja, slobodno nastavite listu u komentarima.

Prema navodima lokalnih medija, vozač se izvukao bez povreda, Audi RS6 će morati da prođe ozbiljne zahvate u majstorskoj radionici, dok je čuveni češki tramvaj nastavio da saobraća samo nekoliko sati posle ove nezgode.



Na domaćim putevima i ulicama redovno viđamo slične situacije u kojima pojedinci ugrožavaju bezbednost disciplinovanih učesnika u saobraćaju.

Ukoliko vam to smeta, i ukoliko biste želeli da vidite neke promene, slobodno podelite svoje ideje i rešenja u komentarima. Iskoritite priliku da vaše mišljenje vide i bahati i fini vozači ali i policajci koji posećuju našu stranicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: