Zašto nećemo videti poslednje epizode sa Klarksonom?

Moguće je da poslednje dve epizode 22. sezone serijala Top Gear nikad neće biti emitovane, iako je pre suspenzije Džeremija Klarksona snimljeno dosta materijala, otkriva izvor iz BBC-ja.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

11:02

Default images

Jedno od pitanja koje se postavljalo u javnosti kada je postalo izvesno da Klarskon više neće učestvovati u šou programu Top Gear bilo je šta će se dogoditi sa epizodama čija priprema je u toku.

Navodno, snimljeno je dovoljno materijala za dve epizode, uključujući i kadrove u kojima Klarskon, Mej i Hamond voze neke od klasičnih kabrioleta.

"Postoje izvrsne stvari koje su već snimljene i koje bi fanovi svakako voleli da vide", izjavio je neimenovani izvor, a preneo britanski Miror.

Međutim, po svemu sudeći to neće biti dovoljno da bi se epizode završile i prikazale na televiziji, jer nedostaju delovi koji povezuju priču a koje je trebalo snimiti u studiju.

Planirano je da studijski segmenti, u kojima tri vodlitelja najavljuju i komentarišu sekvence vožnje, budu snimljeni kasnije, ali zbog pomenutih događaja do toga nikad nije došlo.

Posle Klarksonovog otpuštanja, više nije bilo moguće okupiti sva tri voditelja u studiju, a na osnovu izjava koje su dali Mej i Hamond moglo sa zaključiti da oni neće pristati da dosnime neophodan materijal bez trećeg kolege.

"Čak i kada bi se njih dvojica predomislili, emisija ne bi imala smisla jer bi se Džeremi pojavljivao u scenama vožnje, a ne bi ga bilo u studiju", kaže izvor iz BBC-ja.

Zato je malo verovatno da će dve epizode iz poslednje sezone ikada biti emitovane, na veliku žalost Top Gear fanova.

Pročitajte zašto je BBC dao otkaz Klarksonu

Da li je BBC preterao kada je otpustio Klarksona?

"Top Gear može i bez Klarksona"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: