BG: Vozio po auto-putu bez jednog točka

Na internetu je objavljen snimak na kome se vidi neverovatna scena - automobil koji se kreće autoputem kroz Beograd bez prednjeg desnog točka.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

13:13

Default images
Foto: YouTube screenshot

Vozač oštećene Opel Omege vozio je nekoliko kilometara na tri točka, ugrozivši druge učesnike u saobraćaju, dok je automobil prednjim desnim delom "strugao" asfalt. Pravo je čudo kako je u takvom stanju uopšte uspeo da upravlja vozilom.

Na snimku se vidi kako se automobil kreće desnom trakom autoputa u smeru ka Šidu, na potezu od Bežanijske kose, pa do isključenja za Novi Sad, gde ga je sustigla i zaustavila policija.

Upozoravamo vas da autori snimka koji su se kretali automobilom iza Omege očigledno nisu mogli da sakriju uzbuđenje zbog događaja kojem su prisustvovali, zbog čega nisu uspeli da izbegnu upotrebu nepristojnih reči:



Kada smo već kod kršenja saobraćajnih propisa, treba napomenuti da se vozač automobila iz kojeg je snimano kretao zaustavnom trakom autoputa, što je takođe nedozvoljeno i kažnjivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: