Penzioner napravio "karambol" na parkingu

Kada vozač izgubi kontrolu nad automobilom na malom prostoru sa mnogo parkiranih vozila, očekujte da će biti posla za osiguravajuće kuće.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.02.2015.

11:35

Default images

Pri pokušaju da odveze svoj automobil sa parkinga ispred jednog tržnog centra u SAD, devedesetdvogodišnji penzioner uspeo je za samo dvadesetak sekundi da ošteti 10 vozila, a pustošenje su zabeležile sigurnosne kamere.

U početku, izgledalo je da će sve proteći glatko - vozač je isparkirao svoj minivan u rikvrec, ali nešto je pošlo naopako kada je krenuo napred.

Zatim nastaje pravi haos - automobil se najpre zakucao u tri parkirana vozila, da bi pri pokušaju da se vrati u rikverc vozač oštetio još dva automobila. Minivan tada nekontrolisano ubrzava i udara u branik jednog parkiranog vozila.

Trenutak kasnije, druga sigurnosna kamera snima ga kako udara najpre u jedan pa u drugi kamionet na parkingu i naposletku nestaje iz kadra velikom brzinom:



Incident se dogodio na parkingu tržnog centra u mestu Mejvil, u Viskonsinu a kako je saopštila lokalna policija, prava je sreće da niko nije povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: