Kako izgleda udes pri brzini od 300 km/h

U septembru smo mogli da vidimo epilog a zahvaljujući snimku koji je objavila mađarska policija sada smo u prilici da pogledamo kako se dogodila saobraćajna nesreća u Mađarskoj u kojoj je potpuno izgoreo jedan Lamborghini Huracan. Na sreću, vozač i osoba koja se nalazila na mestu suvozača preživeli su udes.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 20.01.2015.

09:01

Default images
Izvor: Police Hungary

Video koji je snimljen mobilnim telefonom prikazuje kako Huracan juri preko 330 na sat mađarskim autoputem na kome je ograničenje 130 km/h.

Neposredno pre nesreće na snimku se vidi da brzinomer pokazuje 313 km/h (trenutak kada vozač gubi kontrolu nad automobilom dogodio se posle minut i 25 sekundi):



Na osnovu snimka može se zaključiti da je Lamborghini najverovatnije prešao preko neravnine na autoputu, nakon čega je automobil na trenutak izgubio kontakt sa kolovozom, a vozač kontrolu upravljanja.

Zbog prevelike brzine nije bilo mogućnosti da se ispravi greška i vozilo je probilo zaštitnu ogradu, sletelo u jarak gde se zapalilo i potpuno izgorelo.
Izvor: Police Hungary
Prema izveštaju mađarske policije, Huracan je imao češke registarske tablice.

Tridesetšestogodišnji vozač uspeo je da sam izađe iz automobila i izvuče teško povređenu osobu koja je sedela na mestu suvozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: