Kako bi izgledali u kabriolet verziji?

Kada se odluče da kupcima ponude kabriolet, proizvođači automobila najčešće preskaču modele iz pod-kompaktnog segmenta. Da neki od ovih automobila mogu da izgledaju atraktivno sa otvorenim krovom, pokazuju nezvanični renderi koje je objavio X-Tomi Design.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 17.01.2015.

10:51

Default images
Šta bi bilo kad bi bilo: Suzuki Swift Sport Cabriolet (spekulativni render)

Za kabrioletima u poslednje vreme vlada znatno manje interesovanje nego nekada. Studija koju je sproveo Autofacts pokazuje da se broj prodatih automobila sa otvorenim krovom u Evropi i Severnoj Americi smanjio sa 827.000, koliko ih je isporučeno 2007, na 444.000 kabrioleta, koliko je prodato 2013. godine.

Oni koji žele da kupe auto sa otvorenim krovom nemaju veliki izbor. Uglavnom su u ponudi lajfstajl kabrioleti ili modeli iz viših automobilskih klasa, a ni jedni ni drugi nisu baš jeftini.
Ovako je bilo nekad - Peugeot 206 CC
Nekada su, međutim, kupcima bili dostupni i kabrioleti nastali na bazi malih gradskih automobila, kao što su Punto ili Peugeot 206.

X-Tomi Design nas je podsetio na to vreme, tako što je 10 savremenih pod-kompaktnih modela transformisao u automobile sa otvorenim krovom.

Pogledajte kako bi Audi A1, Alfa Romeo MiTo, Ford Fiesta, Peugeot 208, Opel Corsa i drugi mali automobili izgledali u kabriolet verzijama.

U komentarima možete navesti koje biste modele vi voleli da vidite u varijanti sa otvorenim krovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: