Da li su ovog puta preterali?

Ekipa Tax The Rich (Oporezujte bogate), koja se iživljava nad supersportskim i drugim skupocenim modelima automobila, još jednom je svojim egzibicijama uzburkala javnost.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

14:12

Default images

Nakon maltretiranja Ferrarija Enzo, Rolls-Royce Phantoma i drugih skupih automobila, na red je došao Ferrari F50. Ovog puta, Tax The Rich timu pridružio se evropski šampion u surferskim akrobacijama, 19-godišnji Jorge Gill.

Gill je svoje surfersko umeće pokazao na jednom tipičnom engleskom kanalu, upravljajući daskom privezan za Ferrari F50:



I dok će ljubitelji adrenalniskih sportova uživati u veštinama surfera, fanovi klasičnih Ferrarijevih modela hvataće se za glavu dok gledaju šta ovi ljudi rade sa čuvenim automobilom.

Ferrari F50 proizveden je u svega 349 primeraka, a britanski mediji pišu da njegova cena premašuje 850.000 funti (više od 1.000.000 evra) i da je poslednjih godina u porastu.

Video je zainteresovao i lokalnu policiju, koja je započela istragu kako bi se utvrdilo da li su i koji saobraćajni propisi prekršeni. Policija sumnja da se Ferrari u jednom trenutku kretao brzinom od preko 80 milja na sat (130 km/h), dok je na tom putu dozvoljena brzina od 60 milja na sat (97 km/h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: