Šta privatno voze voditelji Top Geara?

Britanski Daily Mail objavo je imovinske karte voditelja popularnog automobilskog šou programa, a nas je najviše interesovalo koji automobili se nalaze u garažama Klarksona i ekipe.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

08:58

Default images

Za fanove emisije Top Gear nije tajna da Ričard Hamond obožava Porsche 911, ili da Džejms Mej iz nekog razloga gaji naklonost prema FIAT Pandi.

Milionski godišnji prihodi omogućili su trojici voditelja da ispune sebi još poneku želju kada su u pitanju četvorotočkaši ili motocikli.
Ferrari F355
Kako saznaje britanski list, Džeremi Klarkson, koji nikada nije krio naklonost prema sportskim automobilima, u svom vlasništvu ima Ford GT, Lamborghini Gallardo Spyder, Ferrari F355, Mercedes SL55 AMG, ali i Jaguar XJR.

Kada je reč o SUV vozilima i terencima, Klarksonov izbor su Toyota Land Cruiser, Volvo XC90, a poseduje i vojnu verziju Land Rovera Defender.
Porsche 911 GTS
Isti izvor navodi da je Ričard Hamond, osim Porschea 911 GTS, poseduje i klasični roudster britanske marke Morgan, ali i Opel Kadett iz 1965 i Volkswagenov klasični Kombi Type 2.

Hamond je vlasnik i dva vozila marke Land Rover, koje koriste on i supruga, a o tome kolika je njegova strast prema dvotočkašima najbolje govori kolekcija od 28 motocikala.
Džejms Mej pored Pande druge generacije; Izvor: YouTube screenshot
Džejms Mej uz pomenutu Pandu, u svojoj garaži ima takođe Porsche 911, kao i jedan Rolls-Royce.

Daily Mail navodi da Mej poseduje još dva automobila, na precizirajući koji su modeli u pitanju, i 6 motocikala.

Na pitanje, koji bi automobil izabrao, ako bi morao da se odrekne svih ostalih, Džejms Mej je odgovorio da bi to bila Panda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: