VW na ceni - ne kradu se samo automobili, već i točkovi

Sa vozila koja se nalaze na placu jednog prodavca automobila Volkswagen grupe u Nemačkoj, lopovi su pod okriljem noći poskidali nekoliko desetina točkova.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.11.2014.

10:31

Default images

Incident se dogodio u noći između četvrtka i petka, u dvorištu firme Auto Center Mühlenbruch u mestu Neunkirchen, u zapadnom delu Nemačke.

Na osnovu fotografija koje je auto-kuća objavila na svojoj Facebook stranci, najviše točkova ukradeno je sa Audija A1 i Volkswagena Tiguan, a lopovi nisu poštedeli ni vozila marke Seat.
Izvor: FB/Auto Center Mühlenbruch
Prodavac nije saopštio koliko je automobila ostalo bez točkova, ali posmatrajući fotografije procenjuje se da je reč o najmanje 11 vozila i 44 točka.

Firma je ponudila nagradu od 5.000 evra onom ko pomogne policiji da pronađe kradljivce i ukradene točkove.

Pročitajte kako su iz fabrike Volkswagena nestala dva nova Passata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: