Još jedan zapaljivi Porsche: Potpuno izgoreo 918 Spyder

Posle nekoliko incidenata u kojima su početkom godine izgorela dva Porschea 911 GT3, zabeležen je i prvi požar na top modelu 918 Spyder. Na benzinskoj pumpi u Kanadi, potpuno je izgoreo jedan primerak najskupljeg Porscheovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.09.2014.

11:15

Default images

Kada se prethodni put u u naslovu vesti govorilo o požaru na Porscheu, ispostavilo se da je reč o serijskom kvaru zbog koga je nemački proizvođač povukao sa tržišta sve primerke modela 911 GT3 radi zamene motora.

Ovog puta izgoreo je Porsche 918 Spyder. Automobil se zapalio na jednoj benzinskoj pumpi u Ontariju, a uzroci požara za sada nisu poznati:



U trenutku kada je načinjen snimak vatra se već proširila na gotovo čitavo vozilo, a vatrogasci još uvek nisu stigli, pa su male šanse da je od Porschea 918 Spyder na kraju ostalo nešto više od gomile istopljene plastike i metala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: