Slupao Lamborghini vredan 720.000 evra

Neoprezni vozača Aventadora izgubio je kontrolu nad svojim skupocenim automobilom na jednom putu na severu Kine, nakon čega se sudario sa druga dva vozila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

11:38

Default images

Očevidac koji je prisustvovao udesu, objavio je na kineskom sajtu Weibo da je Lamborghini neposredno pre nesreće naglo ubrzao.

Ako su uslovi za vožnju pre sudara bili kao na fotografiji, na kojoj se vidi da pada jaka kiša, potpuno je jasno zbog čega je došlo do udesa.

Svedok je izjavio i da je vozač nakon sudara izašao nepovređen, ali nije rekao šta se dogodilo sa putnicima koji su se nalazili u vozilima u koje je Aventador udario.

Na fotografiji se vidi da je bar jedan od automobila pretrpeo teška oštećenja, s obzirom da su se točkovi odvojili od ostatka vozila.

Luksuzni i supersportski uvozni automobili poput Lamborghinija u Kini imaju znatno veće cene nego na drugim tržištima zbog poreza i ostalih dažbina.

Za Lamborghini Aventador, čija je početna cena u Evropi oko 300.000 evra, kineski kupac mora da izdvoji više nego dvostruku sumu novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: