Šta ako Zonda neće da "upali"?

Život je lep. Odseli ste u jednom od prestižnih hotela na Azurnoj obali, ispred kog je parkiran vaš superautomobil od milion evra. Još samo kad bi motor proradio...

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.08.2014.

11:22

Default images

Zonda F Roadster jedan je od modela koji se retko viđaju na putevima s obzirom da je Pagani napravio svega 25 primeraka.

Gde god da se pojavi, uvek se nađe neki zaljubljenik u automobile koji bi želeo da ga snimi kamerom. Jedan od njih zatekao se ispred hotela u Kanu u trenutku kada je Zondin motor zakazao.

Međutim, vozač nije dozvolio da ga to spreči u nameri da izveze svoj automobil na put.

Pribegao je oprobanom rešenju u ovakvim slučajevima, mada ne i kada je reč o skupim supersportskim automobilima - uz pomoć osoblja hotela upalio je Zondu "na gurku":



Pagani Zonda F Roadster dobija pogon od AMG 7.3 litarskog V12 motora sa 678 ks.

Ako vlasnik uspe da startuje motor, automobil je u stanju da od 0 do 96 km/h stigne za 3.6 s, dok maksimalna brzina iznosi 344 km/h.

Poslušajte kako zvuči Pagani Zonda Tricolore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: