Betmobil koji sebi možete da priuštite

Provozati Betmobil san je mnogih, a u godini u kojoj Mračni vitez slavi 75. rođendan, čuvena kompanija Lego je odlučila da nam taj san bar malo približi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

14:28

Default images

Danski proizvođač kockica za decu (i za odrasle) "spakovao" je masivni Tambler iz filmske trilogije koju potpisuje Kristofer Nolan u kutiju sa 1.896 delova.

Većina kockica je očekivano potpuno crna, ali tu su i zlatni neki detalji, kao i detaljan visokotehnološki kokpit. Prednji točkovi izrađeni su od gume i posebno su dizajnirani za ovaj model.

Naravno, u paketu ovog ekskluzivnog Lego izdanja stižu i figurice Betmena i njegovog protivnika Džokera.

Kada se sklopi, impresivni Tambler je dugačak 40cm, visok 15cm, a širok 24cm. Nije za mlađe od 16 godina.

Ljubitelji automobila i čuvenih kockica će moći uz Lego Mini Cooper MkVII moći da stave i Betmobil za 199,99 dolara u SAD ili za nešto više od 200 evra u evropskim radnjama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: