Lamborghini sve popularniji kao policijsko vozilo

Policija Dubaija više neće biti jedina koja u svom voznom parku ima Lamborghini Aventador. Pripadnici organa reda u Indoneziji takođe su dobili ovaj skupoceni automobil, a uz njega u policijsku garažu stigao je i jedan Gallardo.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

10:56

Default images

Da li zbog prestiža, ili iz propagandnih i turističkih razloga, tek vlasti Indonezije odlučile su da flotu policijskih automobila u Džakarti prošire sa dva Lamborghinija.

Baš kao i u Dubaiju, policija se pohvalila svojim novim skupocenim patrolnim vozilima koja su izložena u jednom tržnom centru.
Foto: Indonesian Exotic Cars Spotter
Aventador je ofabran u karakterističnu policijsku plavo-belu kombinaciju, dok je Galalrdo mat crne boje sa žutim prugama.
Foto: Indonesian Exotic Cars Spotter
Superautomobili, uključujući i Lamborghinije, sve više se koriste u policijskim snagama širom sveta.

Tako je nedavno britanska policija dobila na korišćenje McLaren 12C Spider, dok njihove italijanske kolege patroliraju u najnovijem Lamborghiniju Huracan.
Foto: Indonesian Exotic Cars Spotter
Ipak, niko ne može da se poredi sa policijom Dubaija koja pored pomenutog Aventadora i McLarena 12C u svojoj floti ima neverovatnu kolekciju superautomobila, uključujući Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Ferrari FF, Mercedes SLS AMG, Bentley Continental GT Coupe i druge.

Iako zaostaje za navedenim policijskim snagama po voznom parku, mnogi će pozavideti i policiji u Madridu na njihovim patrolnim automobilima marke Renault Megane RS.

Izvor: Indonesian Exotic Cars Spotter

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: