Najskuplji parking na svetu?

U prenaseljenom Singapuru teško je naći slobodno parking mesto. Pogotovo ako vozite egzotičan, skupoceni automobil, koji ne možete tek tako ostaviti bilo gde na ulici.

Izvor:

S obzirom da praktično ne postoji problem koji se ne može prevazići uz pomoć novca, za one sa dubljim džepom rešenje je u sistemu “Sky Garage Apartments”.

Reč je o luksuznim apartmanima koji se nalaze u “Hamilton Scott” neboderu i koji osim smeštaja za vlasnike, obezbeđuju i parking za njihove četvorotočkaše. Kuriozitet je da se parking mesto ne nalazi u garaži, kao što je to uobičajeno, već u dnevnoj sobi vlasnika automobila.

Vozač samo treba da uparkira svoje vozilo u specijalni lift, koji se aktivira pomoću biometrijskog sistema koji prepoznaje otisak vlasnikovog palca. Ostatak posla završava automatski sistem koji automobil panoramskim liftom dovozi direktno u vlasnikov apartman.

Pogledajte kako funkcioniše “Sky Garage Apartments” sistem:Verovatno se pitate koliko ovakvo zadovoljstvo košta. Pa, cene se kreću od 7,5 miliona dolara (oko 6 miliona evra) za “skromniju” varijantu sa dva parking mesta, pa do 24 miliona dolara (oko 19 miliona evra) za penthaus apartman na vrhu zgrade, sa četiri parking mesta.

Pročitajte o parking mestu od milion dolara.

Razno

Zavirite u Aston Martin DB10 iz filma Spectre

Dok ljubitelji sedme umetnosti vode polemiku o tome koji je glumac najbolji Džejms Bond u istoriji ovog serijala, fanovi sportskih modela više su zainteresovani za automobile koje britanski tajni agent vozi na filmskom platnu.

Razno ponedeljak 12.10. 10:20 Komentara: 10

Turirao Lamborghini dok ga nije zapalio

Vlasnik Lamborghinija iz Dubaija bio je toliko zadivljen zvukom motora svog automobila, da je nastavio da ga turira i kada su se pojavili prvi plamenovi na zadnjem delu vozila, a vozači iz drugih automobila počeli da trube kako bi ga upozorili na požar.

Razno petak 9.10. 13:07 Komentara: 86
strana 1 od 207 idi na stranu