Šta radite kada vam zagrade auto?

Verovatno se mnogima od vas dogodilo da vam bahati vozač blokira automobil na parkingu. Neki od takvih vozača će se pojaviti nekoliko minuta nakon što počnete da trubite, drugi misle da je dovoljno ostaviti broj telefona zakačen za brisač, a ima i onih koji uopšte ne razmišljaju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2012.

14:12

Default images

Vozač Chevroleta sa video snimka pripada poslednjoj grupi. Na njegovu nesreću, zagradio je vozilo čijem vlasniku nije previše stalo do svog automobila.

Nakon što je, po njegovom mišljenju, isprobao sve opcije kako bi dozvao vozača Chevroleta (pokušaj aktiviranja alarma na vozilu, potragu za nemarnim vozačem po komšiluku...), vlasnik Lade je upotrebio najjače sredstvo koje mu je bilo na raspolaganju – svoj automobil:



Iako je vozač Lade naizgled trijumfalno okončao ovaj incident, pravog pobednika zapravo nema.

Oba automobila su oštećena, a kao rezultat nasilne deblokade može samo nastati veći konflikt i dodatni problem.

Pogledajte kako je okončana slična situacija na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: