VW: "Imperija uzvraća udarac"

Volkswagen nastavlja marketinški serijal posvećen filmovima iz trilogoije “Ratovi zvezda”, koji je započet 2011. reklamom za Passat.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 20.01.2012.

11:26

Default images

Nakon kritika iz organizacije Greenpeace i njihove kontra kampanje "Volkswagen. Mračna strana" (Volkswagen. The Dark Side), nemački proizvođač odgovorio je na svoj način – novom parodijom “Lajava strana” (The Bark Side), u kojoj pseći "hor" izvodi čuvenu muzičku temu "Imperijalni marš":



Volkswagen je izazvao pravi bum kada se 2011. godine na internetu pojavila reklama za novi Passat, inspirisana likom i delom Darta Vejdera (Darth Vader). Ovaj video do sada je imao skoro 50 miliona pregleda na sajtu You Tube.

Ali, nisu je svi dočekali blagonaklono.

U izveštaju ekološke ogranizacije Greenpeace, Volkswagen grupa optužena je da namerno usporava pojavu novih vozila koja će biti regulisana zakonom o zagađenju životne sredine.

Iz Greenpeacea su tada izjavili da se nemačka auto-kompanija ne trudi da poboljša ekonomičnost svojih automobila ili da bodri ljude da voze ekološki nastrojenija vozila.

Pogledajte reklamu za VW Passat iz 2011. godine

Pogledajte kontra reklamu Greenpeacea

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: