Vožnja po stepeništu u Vranju

Sećate li se kada je prošle godine pijani biznismen vozio po stepeništu ispred Skupštine? Scenario se ponovio u Vranju i to uz, izgleda, znanje policije.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2011.

10:49

Default images

"Vranjske novine" objavile su snimak na kome neidentifikovani pojedinci u SUV-u voze niz stepenice. U jednom momentu, policijska patrola je prošla i nije odreagovala.

Na sajtu ovih novina mogu se pročitati i komentari osoba koje se predstavljaju kao učesnici u događaju.

"To uopšte nije tako kao što izgleda. U džipu smo bili ja i moj prijatelj Baki. Naime, to se desilo posle svadbe njegove sestre u hotelu. Trebalo je da utovarimo veliku tortu u auto i kako ne bi nosili tortu čak do auta na parking, mi smo pokušali da auto uteramo u Hotel Vranje kako bi lakše utovarili tortu i poklone. To je cela priča. Policija je znala za to i zato nije obraćala pažnju na nas", napisao je komentator koji se predstavio kao jedan od putnika u džipu.



Drugi komentator navodi da nije mogao do kraja da snimi situaciju jer su mu policajci prišli, zabranili da snima i legitimisali ga.

Na osnovu saznanja "Vranjskih novina", u saobraćajnoj policiji u Vranju nemaju informacija o ovom događaju

Pijani vozač ispred Skupštine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: