Da li verujete da je i ovo na prodaju?

Kažu da svaka roba ima svog kupaca. Ostaci Lamborghinija Huracan koji je potpuno izgoreo u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj teško da se mogu svrstati u kategoriju "roba", ali su ipak ponuđeni na prodaju na internetu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

19:21

Default images
Foto: olx.hu

Prodavac u čijem se posedu trenutno nalazi spaljena olupina, oglasio je da za nju traži 2 miliona forinti (oko 6.400 evra).

Osim tužnih ostataka skupocenog superautomobila, koji nov u prodajnom salonu košta 200.000 evra, na internetu se prodaje i sklop kočinog sistema prednjeg točka.
Foto: olx.hu
Prednje kočnice su jedna od retkih preostalih komponenti koja je ostala očuvana nakon nesreće i na osnovu koje je moguće zaključiti da je izgoreli automobil nekada bio Lamborghini.

Ovaj deo bi mnogi fanovi italijanske automobilske marke rado videli u svojoj dnevnoj sobi kao dragoceni suvenir, ali će za to zadovoljstvo morati da izdvoje 1.075 evra.
Foto: Police Hungary
Udes posle koga su od Huracana "ostali samo dugmići", dogodio se u septembru 2014. na autoputu M7 u Mađarskoj.

Nedavno je policija te zemlje objavila video koji je snimljen u kabini automobila neposredno pre nesreće.

Snimak pokazuje da se u trenutku kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, Huracan kretao brzinom od 313 km/h:



Oba putnika su preživela udes - tridesetšestogodišnji vozač uspeo je sam da izađe iz automobila i da izvuče teško povređenu osobu koja je sedela na mestu suvozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: