Zavirite u fabriku u kojoj nastaje Land Rover Defender

Aktuelna verzija legendarnog terenca izrađuje se u neizmenjenom obliku od 1990, a sudeći prema najnovijim snimcima iz Land Roverovog pogona, način proizvodnje ovog modela nije se mnogo promenio za poslednjih 25 godina.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

15:28

Default images

U 2015. svet će se oprostiti od veterana među terencima - Land Rovera Defender.

Linije vozila koje danas silazi sa proizvodnih traka fabrike Solihull u Velikoj Britaniji veoma podsećaju na prvobitni model koji je predstavljen davne 1948. godine.

Iako je proces izrade Defendera od tada znatno modernizovan, u pojedinim segmentima proizvodnje primetna je atmosfera iz starih vremena:



U pogonu Solihull izrađuju se još i modeli Range Rover, Range Rover Sport, Land Rover Discovery i, odnedavno, Jaguar XE, a Land Rover Defender proizvodi se još od 1983. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: