Kakvu reklamnu strateguju sprema FIAT za model 500X?

Prilikom reklamiranja modela 500, FIAT je igrao na kartu italijanskog šarma i seksepila. U kampanji za 500L isticana je prostranost i funkscionalnost automobila, a fokus je bio na porodičnom vozilu. Sudeći prema spotu koji najavljuje krosover 500X, FIAT je odlučio da za ovaj model donekle promeni reklamnu strateguju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

12:04

Default images

Od sajma automobila u Parizu i predstavljanja FIAT-a 500X deli nas još nekoliko dana, a italijanski proizvođač polako podiže tenziju pred premijeru ovog modela.

Iako je u centru pažnje i dalje zgodna devojka, najnoviji video napravljen je u maniru trejlera za neki horor film:



Osim pomalo sablasne atmosfere, u spotu se naziru i detalji prednjeg i zadnjeg dela automobila, koji su, kao što smo mogli da vidim na fotografiji koja je procurila na internet tipični za modele iz FIAT-ove porodice 500.

Pri kraju videa FIAT nam je omogućio da zavirimo i u unutrašnjost, koja će po svemu sudeći bar kada je reč o sedištima ličiti na enterijer modela 500.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: