Cadillac: Plaćamo 100 dolara ako isprobate naše modele

Sa namerom da poveća prodaju i privuče nove kupce, Cadillac vozačima u SAD nudi sumu od 100 dolara ako testiraju neki od modela ovog proizvođača. Promotivna kampanja pokrenuta je početkom meseca i trajaće do kraja aprila, a za probnu vožnju do sada su se prijavile hiljade američkih vozača.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

08:24

Default images

"Ovo je naš način da pokušamo da dopremo do potencijalnih kupaca. Na tržištu na kome vlada velika konkurencija, ljude ćete ubediti da kupe automobil koji proizvodite, tek ako ih nagovorite da sednu za njegov upravljač, isprobaju ga i uvere se u njegov kvalitet", objašnjava potpredsednik prodaje Cadillaca, Bill Peffer.

Da bi se neko prijavio za probnu vožnju potrebno je da ima najmanje 21 godinu, važeću vozačku dozvolu i osiguranje, i da poseduje automobil koji nije stariji od 10 godina. S obzirom da Cadillac ovom akcijom želi da privuče nove kupce, dodatni uslov je da klijentov automobil ne pripada ni jednoj od marki koje posluju u okviru kompanije General Motors, u čijem vlasništvu se nalazi i Cadillac.

Ako se neki od vozača nakon testiranja odluči za kupovinu novog Cadillaca, američki proizvođač pripremio je dodatnu stimulaciju u vidu popusta od 1.500 dolara.
Najnovija kampanja pokrenuta je kako bi se poboljšala prodaja na američkom tržištu, nakon što je Cadillac u martu zabeležio pad isporuka od 6,3% u odnosu na isti mesec 2013.

Na loše rezultate uticao je i pad flotne prodaje firmama od 50 odsto.

Posle rasta prodaje od 22% koji je Cadillac zabeležio u 2013, u prvom tromesečju 2014. usledio je pad isporuka od 7,3 odsto. Prodaja je opala najviše zahvaljujući smanjenom interesovanju kupaca za limuzine ATS i XTS.

Saznajte više o modelu Cadillac ATS.

Pročitajte o Cadillacu XTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: