MINI podiže personalizaciju automobila na viši nivo

Personalizacija vozila u auto-industriji poslednjih godina uzima sve više maha. Najbolji način da se vaš auto razlikuje od drugih primeraka istog modela je da - pored određenog paketa opreme, boje spoljašnjosti ili dezena enterijera – opremite vozilo ukrasnim detaljima koji će ga činiti posebnim.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

10:51

MINI podiže personalizaciju automobila na viši nivo

MINI je otišao korak dalje, pa će kroz uslugu "MINI Yours Customized" omogućiti vlasnicima da sami dizajniraju jedinstvene ukrasne detalje i aplikacije za svoj automobil.

Oni će to moći da urade putem posebne onlajn prodavnice elemenata za personalizaciju, koje će oplemeniti prema sopstvenom ukusu.
Čim kupci osmisle kako će izgledati određena aplikacija, naručeni deo se izrađuje metodom 3D štampe i laserskim graviranjem.

Kada je gotov, isporučuje se vlasniku automobila, koji može da izabere da li će ga sam postaviti u vozilo, ili će se obratiti ovlašćenom prodavcu i serviseru da to uradi umesto njega.
Uslužni servis "MINI Yours Customized" biće ponuđen vlasnicima MINI automobila na evropskim i nekim drugim velikim svetskim tržištima.

Kupci će moći da osmisle dizajn aplikacija za pragove vozila, za komandnu tablu, ali i za eksterijer automobila, koje će moći da sadrže i ispisano ime vlasnika/vozača.

Među brojnim opcijama je i svetlosni izvor pomoću koga se - u znak dobrodošlice - ime vlasnika automobila projektuje na tlo kada se otvore vrata vozača.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: