Mnogi sanjaju da ih pokupi ovakav taksi (VIDEO)

Ne postoji ljubitelj brzine koji nije sanjao da se bar jednom vozi u reli automobilu. Nekolicina (ne)srećnika imala je priliku to da iskusi usred Praga.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.12.2017.

19:00

Mnogi sanjaju da ih pokupi ovakav taksi (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kad sednemo u taksi vozilo, bez obzira na često prisutnu nešto "agresivniju" vožnju, svakako ne očekujemo nalet adrenalina, eksploziju auspuha, pravljenje "krofni" i filmsku jurnjavu ulicama, već transport bez ikakvog stresa.

Međutim, ovih dana su pojedini stanovnici Praga imali mogućnost da osete kako je to voziti se u pravom reli automobilu. Dok su čekali na taksi stajalištu, iz monotonije tmurnog decembarskog dana trgla bi ih škripa guma i urlik motora.

Lokalni reli šampion Jan Kopecki (Kopecky) provozao je naj(ne)srećnije u Škodi Fabiji R5 pogonjenoj 1,6-litarskim turbobenzincem sa 300 KS i AWD pogonom.

Tačno 23 putnika su doživela neprevaziđeno iskustvo vožnje u ovoj "džepnoj" raketi, a Kopecki je po ulicama Praga prešao 165 kilometara.

Za svaki slučaj, imao je spremnu kesicu za povraćanje. Nema sumnje da su svi uživali, voleli brzinu ili ne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: