Paraglajding kakav do sada niste videli

Jedan od zaštitnih znakova kompanije Volvo Trucks su video snimci neverovatnih akrobacija u kojima učestvuju smeli kaskaderi, uz neizostavne kamione švedskog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

11:40

Paraglajding kakav do sada niste videli
Screenshot YouTube

Bilo da je u pitanju Žan-Klod van Dam, koji izvodi čuvenu "špagu" između dva kamiona u pokretu, ili akobatkinja čiji hod po žici od jednog do drugog Volvo teretnjaka koji jure autoputem oduzima dah, tek, ovaj švedski proizvođač kamiona već godinama nam priređuje ekstremne kaskaderske podvige.

Tako je bilo i ovog puta, kada su za potrebe promotivnog videa svoje veštine udružili Louise Marriott, dugogodišnji vozač kamiona, i paraglajderista Guillaume Galvani. Za lokaciju na kojoj će snimiti novi video, producenti su odabrali zaleđe hrvatskog primorja.

Pogledajte ovu neverovatnu akrobaciju: Kako su izgledale pripreme za ovaj video, pogledajte u sledećem prilogu: Volvo Trucks za svoje spotove često bira lokacije u bivšoj Jugoslaviji. Tako je posle "balerine na žici", koja je takođe snimana u Hrvatskoj, za mesto na kome će snimiti video "Look Who's Driving" iz 2015. Volvo izabrao Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: