Hjustone, imamo problem: Vozač Mustanga ponovo preterao

Kada se vozač-amater nađe za volanom zveri od 500 konjskih snaga među brojnom publikom, poslednje što treba da radi je da se upušta u egzibicionu vožnju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2016.

09:39

Hjustone, imamo problem: Vozač Mustanga ponovo preterao
Screenshot YouTube

Na jednom od "Cars & Coffee" okupljanja ljubitelja automobila u Hjustonu vozač Mustanga Shelby GT350 izgubio je kontrolu nad automobilom prilikom pokušaja da impresionira gledaoce koji su posmatrali defile vozila sa trotoara.

Ford Mustang, sa 5.2 V8 motorom snage 526 ks, nekontrolisano se zaneo prema publici u kojoj je bilo i roditelja sa malom decom, a tragedija je izbegnuta samo zhvaljujući visokom ivičnjaku koji je sprečio da automobil završi među posmatračima.

Nažalost, po reakciji vozača nakon izlaska iz vozila čini se da on uopšte nije bio svestan opasnosti koju je izazvao: Pogledajte incident iz drugog ugla: Nezgoda u Hjustonu dogodio se samo nekoliko dana nakon što je na drugom kraju Sjedinjenih Država jedan Ford Mustang u udesu bukvalno prepolovljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: