Na poslednje putovanje - u maseratiju (FOTO)

Jedna italijanska kompanija koja se bavi doradom serijskih modela, modifikovala je maserati gibli u ekskluzivno pogrebno vozilo.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.08.2016.

12:09

Na poslednje putovanje - u maseratiju (FOTO)
Foto: Ellena srl autotrasformazioni

Dok naše pogrebne firme za svoje potrebe uglavnom koriste kombije, mercedese svih mogućih generacija, i poneki stari volvo iz serije 200, u bogatom svetu tržište ove vrste vozila veoma je razvijeno.

Za klijentelu koja sebi može da priušti skupe pogreben usluge, specijalizovane firme preuređuju najrazličitije moguće automobile u pogrebna vozila. Tako su nedavno na italijanskom sajtu AutoMoto.it objavljene fotografije pogrebnog Porschea, a u istoj zemlji posluje kompanija Ellena srl autotrasformazioni, koja je modifikovala već pomenuti maserati.
Foto: Ellena srl autotrasformazioni
Iako i ova kompanija najčešće prerađuje mercedese, ovog puta napravila je izuzetak za one koji na svoje poslednje putovanje žele da odu sa stilom i u maseratiju.

Prilikom modifikacije, serijski gibli je značajno produžen, dok je dodati zadnji deo povišen, a izvršene su i sve neophodne izmene u sistemu oslanjanja zbog drugačije namene i veće težine vozila, dok je za pogon zadržan serijski 3.0 V6 bi-turbo.
Foto: Ellena srl autotrasformazioni
.
Foto: Ellena srl autotrasformazioni
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: