Koje automobile će voziti igrači Bajerna u novoj sezoni

Poput mnogih velikih fudbalskih klubova, i Bajern ima svog sponzora koji igračima ustupa automobile na korišćenje.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

13:07

Koje automobile će voziti igrači Bajerna u novoj sezoni

Na početku nove sezone, fudbaleri najpoznatijeg bavarskog kluba dobili su od Audija vozila koja će koristiti narednih godinu dana. Igrači su imali mogućnost izbora, a najviše ih je odabralo sportske modle RS6 i RS7.

Čak 15 prvotimaca Bajerna sedeće za upravljačem nekog od ta dva Audijeva RS modela, dok je novajlija Renato Sančez bio najskromnji odabravši Audi A3 Sportback.
Novajlija Renato Sanèez pored svog Audija A3 Sportback
Trener Karlo Anćeloti od jula vozi Audijevu top limuzinu, model A8, a pojedini igrači za svoje novo prevozno sredstvo izabrali su SUV Q7 ili A7 Sportback.

Ključeve automobila fudbalerima Bajerna lično je uručio predsednik Audija, Rupert Stadler, na svečanosti u Ingolstadtu. Inače, dva nemačka velikana iz sporta i auto-industrije sarađuju od 2002. godine.

U nastavku pogledajte koje modele Audija će voziti neki od igrača:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: