Sad smo videli sve: Lamborgini vuče prikolicu sa kozama

Znamo da Lamborghini osim supersportskih automobila proizvodi i traktore, ali izgleda da je ovaj vlasnik Murcielaga pobrkao ta dva tipa vozila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

10:14

Sad smo videli sve: Lamborgini vuče prikolicu sa kozama
Screenshot YouTube

Lamborghini Murcielago je redak prizor na ulicama bilo gde u svetu, a Lamborghini Murcielago koji vuče prikolicu sa senom i kozama je neviđen prizor - bar je bio donedavno.

Zahvaljujući Džozefu Krintiju koji je ovu scenu zabeležio na jednom putu u Australiji i postavio na Internet, sada možemo da kažemo da smo videli sve.

Pogledajte video: Inače, Lamborghini Murcielago proizvodio se između 2001. i 2010. godine, a dobro očuvani polovnjaci koštaju preko pola miliona evra. Zahvaljujući moćnom V12 motoru, automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za oko 3 s, što i nije toliko bitno kada se koristi za prevoz koza.
Screenshot YouTube
Da neki vlasnici supersportskih automobila ne prezaju od toga da svoje skupocene četvorotočkaše koriste za najrazličitije poslove, pokazuje i primer ovog Ferarija FF iz SAD koji je fotografisan kako prevozi drvenu građu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: