Top Gear kompletirao tim za novu sezonu!

Umesto trojice, emisija će ubuduće imati čak sedam voditelja, uključujući misterioznog Stiga, ali i pojačanja kao što su Kris Haris i nekadašnji vlasnik F1 tima, Edi Džordan.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

10:07

Top Gear kompletirao tim za novu sezonu!
S leva na desno: Rori Rid, Sabine Šmic, Met Leblank, Kris Evans, Kris Haris, Edi Džordan i naravno Stig

BBC je najzad otkrio sva imena voditeljskog tima za 2016. koji će zameniti Klarksona, Hamonda i Meja.

Uz jedno poznato lice iz prethodnih sezona, tajanstvenog test vozača po imenu Stig, ekipu će pored već najavljenih Krisa Evansa i Meta Leblanka sačinjavati popularni automobilski novinar i vozač trka, Kris Haris, Nemica Sabine Šmic, koja takođe važi za iskusnog vozača na trkačkoj stazi, Edi Džordan, nekadašnji vlasnik istoimenog tima Formule 1 i novinar Rori Rid, kojeg je BBC izabrao na javnoj audiciji za voditelja.

Za Šmicovu se od ranije znalo da će biti deo novog Top Gear tima, o Krisu Harisu se spekulisalo u britanskim medijima, dok je izbor Edija Džordana iznenađenje.
Široj javnosti nepoznati Rori Rid dobio je šansu zahvaljujući audiciji za voditelja i, prema njegovim rečima, i sam je bio iznenađen da je baš on izabran.

Pogledajte čime je Rori osvojio žiri: Poslednjih meseci govorilo se da će jedan od voditelja biti legendarni vozač Formule 1, Dejvid Kultard, ali se ispostavilo da je to bila samo glasina.

Šta mislite o novim voditeljima? Smatrate li da oni mogu da ugroze popularnost prethodne Top Gear ekipe?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: