Utorak, 20.01.2015.

09:01

Kako izgleda udes pri brzini od 300 km/h

Izvor: B92

Kako izgleda udes pri brzini od 300 km/h IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Kimi

pre 9 godina

Prosto! Skrsio se jer nista cvrsto nisu dernuli pa se auto zapalio a oni pre toga izasli! Bankina je je detanjem verovatno izazvala pozar!

boris

pre 9 godina

@svi smo mi magarci Pod uslovom da mobilni ima mem karticu i da je snimano na nju i telefon dovoljno sacuvan da moze da se izvadi. Kod toliko ako verovatno je i on preziveo ...

FR

pre 9 godina

"Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv"
===============================================
Sta je tu dobro? Ovaj tip ce nekog ubiti, pre nego sto ubije sebe.

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Sta se cudite preko 300 na sat avioni uzlijecu. ne treba puno da ova igracka odleti. Dovoljan je spojler koji je zaglavio i malo krive down force i ops letimo....
Ja sam probao 230 sa mojim autom i moram priznati da sam se plasio ako guma rokne...

svi smo mi magarci

pre 9 godina

Mene više zanima koji je mobilni preživeo ovo?
(boris, 20. januar 2015 13:00)

Tesko da je mobilni preziveo, pre bih rekao da je prezivela memorijska kartica.

Valjda

pre 9 godina

Nije neki problem voziti onako kao sto smo videli nego gume jednostavno ne izdrzavaju pri tolikim brzinama i neminovno dolazi do nesreca.

stručnjak

pre 9 godina

@EU vozač: "U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom" - Ne navodi ljude na zlo. Jedini koji tamo krše ograničenje su Srbi. Koliko puta sam u retrovizoru video Maseratija, Jaguara ili nešto slično - nikom ne pada na pamet da me obilazi dok ja vozim 130. Kad neko divljački projuri to je tipično SUV sa BG ili NS tablicama.

blagoje

pre 9 godina

Kako su preživeli, jbt!!!!
(Smuleco, 20. januar 2015 10:07)

Sreca u nesreci, ili ti sudbina. licno sam preziveo nesto jos neverovatnije od ovoga, ali, ako je tako sudjeno, spasa nema.
Medjutim, sudbinu nikako nebi trebalo izazivati. Smatram i da nije pametno objavljivati snimke saobracajnih udesa sa hepi endom, jer(svesno ili ne?) podsticete mlade vozace(i one starije sa viskom kompleksa a manjkom pameti) na divljanje. To je bio samo jedan(dva)srecnik od 1000000, svi ostali su unakazeni, odleteli u vecna lovista. E takve snimke bi trebalo da objavljujete, kao upozorenje!

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Dve stvari su mi ovde prosto neverovatne:
Prva, da bar jedno nije poginulo i
Druga, da je auto zavrsio 5 metara od autoputa bukvalno.
Naravno, necu izmisliti toplu vodu ako kazem da je vozac teski bambus!

Luka Laban

pre 9 godina

Evo ja licno vozim GTR i zaista nisam vozio nikada vise od 180km/h, jer iako sam svestan koliko moj automobil moze brzo ici, zbog svih drugih ucesnika u saobracaju vozim u 95% po propisanim brzinama. Ja svoj auto volim i znam da je jedno remek delo japanskog inzenjeringa ali ne bih se usudio da predjem recimo 200 km/h zaista nikada. Kao recimo ona stara za dvotockase - predjes 160km/h - smatraj da si jednom nogom potencijalno u grobu.

Stranac

pre 9 godina

Da je malo brze vozio izbegao bi rupu. Tako je to kada se "vucete" autoputem. Totalni debil. I on i "kamerman" i onaj "kojot" koji ovo opravdava. Preventivna dozivotna robija za sve!

obi1 bez cenobi

pre 9 godina

Ovakvih likova se uvek plasim na putu, jer znam koja budala ide iz mog pravca, ali neznam koja budala dolazi iz drugog pravca.

Раде

pre 9 godina

Сигурно има све што пожели, а сигурно није сам зарадио за оваква кола, па полудео од доброг живота.

Mlena NL

pre 9 godina

"Boze spasi nas budala!"
300 km/h ! Pa, ako je hteo da leti trebao je da sedne u avion!
Neko dole pomenu da su na zapadu putevi radjeni za brzine vece 130km/h1? Ja se pitam jel' se on ikad vozio na tim zapadnim putevima? Da li se on ikad nasao u dugim kolonama kad je guzva na putevima na tom istom zapadu? Bas bih volela da vidim gde bi se tu nasao prostor za te brzine...
Brzine vece od 120km/h se razvijaju, na medjunarodnim autoputevima, iskljucivo van spiceva koje imaju tri puta dnevno po 2-3 (nekad i vise) sata i to u krajnjoj levoj traci pri preticanju...ili ja mozda zivim na Marsu...

brankoL

pre 9 godina

e moj BuMbaRe ...zbog minut i kusur 'zadovoljstva' sad 'uzivaj' ceo zivot...magarcino ! Ja bih ga uz novcanu kaznu osudio i na mesecne posete suvozacu i suvozacevim roditeljima ....magarcina!

Rascia

pre 9 godina

Na snimcima sa veštačenja se nazire mogućnost da se sa levim prednjim ili levim zadnjim točkom prokliznuo na beloj farbi asfalta zbog prevelike brzine, i možda vlage pošto je da deonica bila u senci nadvožnjaka, gde je usporio (po video snimku) a potom ponovo ubrzavao. Pri takvoj brzini zna da vas vid i osećaj prevari, pa se mic-po-mic približavate ogradi, a tamo je i puna bela linija, koja je uvek klizava.

Xim

pre 9 godina

Madjarski autoput je savrsen! Celu Madjarsku sam presao sa 200 km/h bez problema. A preko te brzine, ne znam. 300 km/h je mnogo veca brzina, i to za bilo koji autoput...

Jack

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+
(UK, 20. januar 2015 10:12)

Ono sto je neravnina pri normalnoj brzini jeste odskocna daska pri nenormalnoj.

btw

pre 9 godina

Nemam nista protiv da neko radi sa svojim zivotom sta hoce, sve dok ne ugrozava druge.
Ovi koji se izivljavaju brzinama neka plate pistu pa voze i prevrcu se, oni sto skacu s prozora zgrada po Beogradu, neka to ne rade skokom na ulicu i prolaznike, oni koji upotrebljavaju narkotike neka u to ne uvlace druge...

Mogao je da ubije xy ljudi, neizivljeni bizgov.

laki

pre 9 godina

"Ostaše samo dugmići". Šalu na stranu dobro da su živi...a put u toj Jevropi je po snimku Katastrofa.Na svaki sekund kola poskakuju...ko I kod nas .Pametnima je jasno zašto je ograničenje 120-130-140...na Autobahnu se može voziti 250...ali to je kod Švabe..Die Beste!

dukiVrs

pre 9 godina

Imao sam prilike da osetim sta je 300kmh i u autu (r8 v10) i na motoru (r1 yamaha) i to je srljanje u smrt a ne voznja. Posto inace vozim motor ranije sam ga zestoko gasirao, prosecna brzina mi je bila oko 160kmh, neponovljivi trenuci ali i preveliki rizik gde se lako gubi glava. Nazalost imao sam jednog drugara koji je bio ludji od mene a za to je platio glavom. Svaki put kad naidjem na cistinu uvek mi je njegova slika pred ocima. No, ko ima priliku da iznajmi supersportski auto da ga proba po stazi neka ne zali pare jer treba nekad i uzivati u zivotu.

Masai

pre 9 godina

Ovaj vozač ne zna ni volan pravilno držati, nije čudo da radi takve gluposti totalno nesvestan fizičkih zakonitosti i zdrave pameti...

g*nesh

pre 9 godina

@Coyote
Kada ti, dok ovako sedis na poslu, zenu sa 2 deteta udari na autoputu ovako neko i ubije ih na licu mesta, ti reci: pa dobro, covek ima jak auto, red je da vozi 300km/h.

Za sve one kojima se nazalost i kojima ce se nazalost to desiti, voleo bih da ovakvi divljaci zavrse pre toga u banderama za sva vremena.

Kako ne razumes da svaki sekund takve voznje je pokusaj ubistva! Ali koliko ce vremena proci da nasi siguran sam u sebe, vozim bolje pijan, moj auto moze vise vozaci to razumeju, ko zna...

EU vozač

pre 9 godina

Ko kaže da mađarski auto-put nije perfektan, ili nema pojma o čemu priča, ili se njime nije vozio. NAŠ nije, njihov jeste. Njihovi putevi su projektovani za daleko veće brzine od 130 km/h.

U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom. Gde ima potrebe stoji kamera i natpis da se brzina kretanja snima.

Ono, da se ne lažemo.

Lele

pre 9 godina

@marko, hajde vec kad si dasa da imas lepe automobile da te obavestim da se italijansko ime Lamborghini cita "lamborgini", jer "ghi" se cita "gi". Citalo bi se "dzi", u stvari izmedju "dzi" i "dji", da je u originalu napisano "gi".

Coyote

pre 9 godina

@Mmm nemam razloga da se pokrijem i da cutim. Ne opravdavam divljanje automobilom, ali sam morao da reagujem na krajnje neprimeren komentar. Nije bilo zrtava, kako je moglo dobro se zavrsilo.

zato

pre 9 godina

@(Fidelio, 20. januar 2015 10:01)


Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Mozda zato sto tu nema ko da im se "divi". Oni imaju neodoljivu portebu da ostali vide kolijko su ONI mocniji od njih. Zapravo oni zbog toga i kupuju ta auta. DA BI SE POKAZALI PRED DRUGIMA!

alex

pre 9 godina

Neki nikad nece shvatiti da nije problem opaliti po gasu vec da je vrlo tesko tu masu zaustaviti zbog spoljnih faktora ( los put , ne gledanje u ogledalo i prelazak u levu traku itd.).

e, da...

pre 9 godina

Kakva masina, kakav zvuk...ludilo!
(lambo, 20. januar 2015 09:54)

Bila je! Bila je dobra masina ali se budala nje docepao. Nije dovoljno domoci se mocnog auta, nego znati njime i rukovati. Problem je sto ovakvi misle da su nakbolji piloti na svetu ako znaju da "pricepe do daske". Izbocine na putu, udarne rupe, vetar, to su parametri koju ovi "znalci" ne uzimaju u obzir. Ako od auta trazis sve sto ima ispod haube on ce ti to i dati. Na tebi je da znas sat hoces i sta MOZES. Dobro je da su zacudo ostali zivi. Valjda ce im sluziti za pouku.

Mmm

pre 9 godina

@Coyote A sta nije u redu sa tobom.Na javnom putu da divljas i da vozis preko 300km/h i da takvom voznjom dovodis u pitanje i ostale vozace. Sta bi se desilo da je recimo udario u jos neki auto?
Ako si mangup i ako imas toliko love da vozis Lamba, onda iznajmi pistu na sat vremena i tamo pokazi sta umes i znas.A koji je to idiot koji vozi saputnika i pri tome ne mari ni za svoj zivot ni za zivot ovog drugog.
I bolje bi ti bilo da se poklopis usima i da cutis.

Meda

pre 9 godina

Evo jedan zanimljiv chrash test pri 190kmh u betonski zid. Sila udara iznosi 140 gravitacija.
https://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o

KKKK

pre 9 godina

@Fidelio, mislim da si ga ubo 100%. Nece tip da ide na trke pa da se blamira, nego medju obicne automobile, pa da bude najbrzi, bar nesto "naj"

Vozač

pre 9 godina

Kakva sad neravnina kad su mađarski putevi ravni kao ogledalo, dobri kao nemački i hrvatski, mi takve nećemo imati nikad,...dopunite sami.

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Pa ako ga je neko video, video je zelenu mrlju kako prolazi pored njega. Postigao je jedino da unisti skupocen auto i umalo da potencijalno pokupi neki auto i ubije nevine ljude.

marko

pre 9 godina

@Fidelio -Odakle ti znas da li oni iznajmljuju staze ili ne ? Ima mnogo ljudi koji imaju takve masine i voze ih svakodnevno a ne samo jednom nedeljno i posebnost ovog auta je sto daje takvo iskustvo koje ne moze da se uporedi ni sa jednim drugim autom i otuda slaba kontrola ljudi da mu ne daju gas.

Ja ovo pricam iz iskustva . Imam Lambordzini Galjardo i to je prava milina voziti taj auto na auto putu. Jednostavno pored jos dva auta, parkiran mi je u garazi i povremeno izlazim na autoput ( nemacka ) . To je prava zver od ubrzanja do zvuka motora. Sve je prosto neverovatno. Moja najveca brzina koju sam na kratko par puta vozio je bila oko 325 i nimalo sigurna. Ne vozim kada ima auta u srednjoj traci vec ako vidim na pravcu od 1km da nema nikoga onda nagazim.

Svi vi koji osudjujete ovog lika i vicete da je debil ste svi oni koji kada bi osetili taj auto,njegovu snagu,zvuk motora , dodali gas maksilmalno.

Ne znam da li ste imali prilike da osetite auto od preko 600 konja i njegovo ubrzanje ? To je prosto smeh na licu koji ne moze da se kontrolise.

Ima tu mnogo vise faktora koje vase razmisljanje iz tog ugla ne moze da nasluti .

Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv i jos uspeo odmah da izadje iz auta i da pomogne ovoj devojci.

A ono sto im se desilo moglo je da se desi i da je vozio bmw 260 kmh i sta bi onda rekli ?

Lako osudjujete umesto da trazite pozitivnost u svakom ishodu.

Bajker

pre 9 godina

Povraća mi se od kompleksaša debelih prstića, koji misle da su Šumaher kad na pravcu nagaze 300 km/h! To može svako sa brzim autom. Vozačko umeće se pokazuje u krivinama, bez saobraćaja i elektronske kontrole proklizavanja. Tu se razdvaja vozač od boranije.

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Ima jedan tip u Splitu sto vozi slicnu masinu jednom rukom. Invalid i nitko se ne pita kako je 550 KH sa jednom rukom moguce upravljati....

UK

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+

Fidelio

pre 9 godina

Napaljena budala, koja je ovog puta imala sreće.

Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Pretpostavljam da je zato što na trkačkoj stazi ih niko neće videti (jer se iznajmljuju kad nema trka). A koja je fora voziti sumanutom brzinom besna skupa kola a da te niko ne vidi? To divljanje po javnim putevima samo je podilaženje ličnoj sujeti i ništa više.

Normalno je da ljudi vole jake mašine i brzu vožnju. I ja ih volim. Ali da mi je budžet za auto 200 milki evra ja bih se oprobao jednu sezonu na trkama. Čisto da vidim gde su mi granice vozačkog talenta. Pa ako ne ide, nikom ništa, znaću da nisam od šampionskog štofa i neću se tripovati u suprotno.

Možda je u tome problem ovakvih divljaka: kad sebe porede sa prosečnim automobilima i vozačima na ulici, sebi izgedaju kao megacarevi. Ali svesni su da na trkačkoj stazi SVI imaju veoma jake i dobro pripremljene mašine i da tu treba mnooooogo više nego samo da nagaze, tu treba pravi talenat, a oni će se osramotiti i pokazati da ga nemaju!

Kljunar

pre 9 godina

Nije brzina bezveze ogranicena na 130. Pa ni auto put nije perfektan i na njemu ima mnogo onih spojnica i cuda preko kojih kad se nagazi i na 120 zatrese se ceo auto.

Fidelio

pre 9 godina

Napaljena budala, koja je ovog puta imala sreće.

Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Pretpostavljam da je zato što na trkačkoj stazi ih niko neće videti (jer se iznajmljuju kad nema trka). A koja je fora voziti sumanutom brzinom besna skupa kola a da te niko ne vidi? To divljanje po javnim putevima samo je podilaženje ličnoj sujeti i ništa više.

Normalno je da ljudi vole jake mašine i brzu vožnju. I ja ih volim. Ali da mi je budžet za auto 200 milki evra ja bih se oprobao jednu sezonu na trkama. Čisto da vidim gde su mi granice vozačkog talenta. Pa ako ne ide, nikom ništa, znaću da nisam od šampionskog štofa i neću se tripovati u suprotno.

Možda je u tome problem ovakvih divljaka: kad sebe porede sa prosečnim automobilima i vozačima na ulici, sebi izgedaju kao megacarevi. Ali svesni su da na trkačkoj stazi SVI imaju veoma jake i dobro pripremljene mašine i da tu treba mnooooogo više nego samo da nagaze, tu treba pravi talenat, a oni će se osramotiti i pokazati da ga nemaju!

Bajker

pre 9 godina

Povraća mi se od kompleksaša debelih prstića, koji misle da su Šumaher kad na pravcu nagaze 300 km/h! To može svako sa brzim autom. Vozačko umeće se pokazuje u krivinama, bez saobraćaja i elektronske kontrole proklizavanja. Tu se razdvaja vozač od boranije.

Kljunar

pre 9 godina

Nije brzina bezveze ogranicena na 130. Pa ni auto put nije perfektan i na njemu ima mnogo onih spojnica i cuda preko kojih kad se nagazi i na 120 zatrese se ceo auto.

EU vozač

pre 9 godina

Ko kaže da mađarski auto-put nije perfektan, ili nema pojma o čemu priča, ili se njime nije vozio. NAŠ nije, njihov jeste. Njihovi putevi su projektovani za daleko veće brzine od 130 km/h.

U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom. Gde ima potrebe stoji kamera i natpis da se brzina kretanja snima.

Ono, da se ne lažemo.

UK

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+

zato

pre 9 godina

@(Fidelio, 20. januar 2015 10:01)


Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Mozda zato sto tu nema ko da im se "divi". Oni imaju neodoljivu portebu da ostali vide kolijko su ONI mocniji od njih. Zapravo oni zbog toga i kupuju ta auta. DA BI SE POKAZALI PRED DRUGIMA!

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Pa ako ga je neko video, video je zelenu mrlju kako prolazi pored njega. Postigao je jedino da unisti skupocen auto i umalo da potencijalno pokupi neki auto i ubije nevine ljude.

KKKK

pre 9 godina

@Fidelio, mislim da si ga ubo 100%. Nece tip da ide na trke pa da se blamira, nego medju obicne automobile, pa da bude najbrzi, bar nesto "naj"

e, da...

pre 9 godina

Kakva masina, kakav zvuk...ludilo!
(lambo, 20. januar 2015 09:54)

Bila je! Bila je dobra masina ali se budala nje docepao. Nije dovoljno domoci se mocnog auta, nego znati njime i rukovati. Problem je sto ovakvi misle da su nakbolji piloti na svetu ako znaju da "pricepe do daske". Izbocine na putu, udarne rupe, vetar, to su parametri koju ovi "znalci" ne uzimaju u obzir. Ako od auta trazis sve sto ima ispod haube on ce ti to i dati. Na tebi je da znas sat hoces i sta MOZES. Dobro je da su zacudo ostali zivi. Valjda ce im sluziti za pouku.

Mmm

pre 9 godina

@Coyote A sta nije u redu sa tobom.Na javnom putu da divljas i da vozis preko 300km/h i da takvom voznjom dovodis u pitanje i ostale vozace. Sta bi se desilo da je recimo udario u jos neki auto?
Ako si mangup i ako imas toliko love da vozis Lamba, onda iznajmi pistu na sat vremena i tamo pokazi sta umes i znas.A koji je to idiot koji vozi saputnika i pri tome ne mari ni za svoj zivot ni za zivot ovog drugog.
I bolje bi ti bilo da se poklopis usima i da cutis.

Vozač

pre 9 godina

Kakva sad neravnina kad su mađarski putevi ravni kao ogledalo, dobri kao nemački i hrvatski, mi takve nećemo imati nikad,...dopunite sami.

alex

pre 9 godina

Neki nikad nece shvatiti da nije problem opaliti po gasu vec da je vrlo tesko tu masu zaustaviti zbog spoljnih faktora ( los put , ne gledanje u ogledalo i prelazak u levu traku itd.).

Meda

pre 9 godina

Evo jedan zanimljiv chrash test pri 190kmh u betonski zid. Sila udara iznosi 140 gravitacija.
https://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o

marko

pre 9 godina

@Fidelio -Odakle ti znas da li oni iznajmljuju staze ili ne ? Ima mnogo ljudi koji imaju takve masine i voze ih svakodnevno a ne samo jednom nedeljno i posebnost ovog auta je sto daje takvo iskustvo koje ne moze da se uporedi ni sa jednim drugim autom i otuda slaba kontrola ljudi da mu ne daju gas.

Ja ovo pricam iz iskustva . Imam Lambordzini Galjardo i to je prava milina voziti taj auto na auto putu. Jednostavno pored jos dva auta, parkiran mi je u garazi i povremeno izlazim na autoput ( nemacka ) . To je prava zver od ubrzanja do zvuka motora. Sve je prosto neverovatno. Moja najveca brzina koju sam na kratko par puta vozio je bila oko 325 i nimalo sigurna. Ne vozim kada ima auta u srednjoj traci vec ako vidim na pravcu od 1km da nema nikoga onda nagazim.

Svi vi koji osudjujete ovog lika i vicete da je debil ste svi oni koji kada bi osetili taj auto,njegovu snagu,zvuk motora , dodali gas maksilmalno.

Ne znam da li ste imali prilike da osetite auto od preko 600 konja i njegovo ubrzanje ? To je prosto smeh na licu koji ne moze da se kontrolise.

Ima tu mnogo vise faktora koje vase razmisljanje iz tog ugla ne moze da nasluti .

Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv i jos uspeo odmah da izadje iz auta i da pomogne ovoj devojci.

A ono sto im se desilo moglo je da se desi i da je vozio bmw 260 kmh i sta bi onda rekli ?

Lako osudjujete umesto da trazite pozitivnost u svakom ishodu.

stručnjak

pre 9 godina

@EU vozač: "U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom" - Ne navodi ljude na zlo. Jedini koji tamo krše ograničenje su Srbi. Koliko puta sam u retrovizoru video Maseratija, Jaguara ili nešto slično - nikom ne pada na pamet da me obilazi dok ja vozim 130. Kad neko divljački projuri to je tipično SUV sa BG ili NS tablicama.

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Dve stvari su mi ovde prosto neverovatne:
Prva, da bar jedno nije poginulo i
Druga, da je auto zavrsio 5 metara od autoputa bukvalno.
Naravno, necu izmisliti toplu vodu ako kazem da je vozac teski bambus!

FR

pre 9 godina

"Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv"
===============================================
Sta je tu dobro? Ovaj tip ce nekog ubiti, pre nego sto ubije sebe.

Luka Laban

pre 9 godina

Evo ja licno vozim GTR i zaista nisam vozio nikada vise od 180km/h, jer iako sam svestan koliko moj automobil moze brzo ici, zbog svih drugih ucesnika u saobracaju vozim u 95% po propisanim brzinama. Ja svoj auto volim i znam da je jedno remek delo japanskog inzenjeringa ali ne bih se usudio da predjem recimo 200 km/h zaista nikada. Kao recimo ona stara za dvotockase - predjes 160km/h - smatraj da si jednom nogom potencijalno u grobu.

Jack

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+
(UK, 20. januar 2015 10:12)

Ono sto je neravnina pri normalnoj brzini jeste odskocna daska pri nenormalnoj.

blagoje

pre 9 godina

Kako su preživeli, jbt!!!!
(Smuleco, 20. januar 2015 10:07)

Sreca u nesreci, ili ti sudbina. licno sam preziveo nesto jos neverovatnije od ovoga, ali, ako je tako sudjeno, spasa nema.
Medjutim, sudbinu nikako nebi trebalo izazivati. Smatram i da nije pametno objavljivati snimke saobracajnih udesa sa hepi endom, jer(svesno ili ne?) podsticete mlade vozace(i one starije sa viskom kompleksa a manjkom pameti) na divljanje. To je bio samo jedan(dva)srecnik od 1000000, svi ostali su unakazeni, odleteli u vecna lovista. E takve snimke bi trebalo da objavljujete, kao upozorenje!

svi smo mi magarci

pre 9 godina

Mene više zanima koji je mobilni preživeo ovo?
(boris, 20. januar 2015 13:00)

Tesko da je mobilni preziveo, pre bih rekao da je prezivela memorijska kartica.

Lele

pre 9 godina

@marko, hajde vec kad si dasa da imas lepe automobile da te obavestim da se italijansko ime Lamborghini cita "lamborgini", jer "ghi" se cita "gi". Citalo bi se "dzi", u stvari izmedju "dzi" i "dji", da je u originalu napisano "gi".

Stranac

pre 9 godina

Da je malo brze vozio izbegao bi rupu. Tako je to kada se "vucete" autoputem. Totalni debil. I on i "kamerman" i onaj "kojot" koji ovo opravdava. Preventivna dozivotna robija za sve!

dukiVrs

pre 9 godina

Imao sam prilike da osetim sta je 300kmh i u autu (r8 v10) i na motoru (r1 yamaha) i to je srljanje u smrt a ne voznja. Posto inace vozim motor ranije sam ga zestoko gasirao, prosecna brzina mi je bila oko 160kmh, neponovljivi trenuci ali i preveliki rizik gde se lako gubi glava. Nazalost imao sam jednog drugara koji je bio ludji od mene a za to je platio glavom. Svaki put kad naidjem na cistinu uvek mi je njegova slika pred ocima. No, ko ima priliku da iznajmi supersportski auto da ga proba po stazi neka ne zali pare jer treba nekad i uzivati u zivotu.

btw

pre 9 godina

Nemam nista protiv da neko radi sa svojim zivotom sta hoce, sve dok ne ugrozava druge.
Ovi koji se izivljavaju brzinama neka plate pistu pa voze i prevrcu se, oni sto skacu s prozora zgrada po Beogradu, neka to ne rade skokom na ulicu i prolaznike, oni koji upotrebljavaju narkotike neka u to ne uvlace druge...

Mogao je da ubije xy ljudi, neizivljeni bizgov.

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Sta se cudite preko 300 na sat avioni uzlijecu. ne treba puno da ova igracka odleti. Dovoljan je spojler koji je zaglavio i malo krive down force i ops letimo....
Ja sam probao 230 sa mojim autom i moram priznati da sam se plasio ako guma rokne...

g*nesh

pre 9 godina

@Coyote
Kada ti, dok ovako sedis na poslu, zenu sa 2 deteta udari na autoputu ovako neko i ubije ih na licu mesta, ti reci: pa dobro, covek ima jak auto, red je da vozi 300km/h.

Za sve one kojima se nazalost i kojima ce se nazalost to desiti, voleo bih da ovakvi divljaci zavrse pre toga u banderama za sva vremena.

Kako ne razumes da svaki sekund takve voznje je pokusaj ubistva! Ali koliko ce vremena proci da nasi siguran sam u sebe, vozim bolje pijan, moj auto moze vise vozaci to razumeju, ko zna...

obi1 bez cenobi

pre 9 godina

Ovakvih likova se uvek plasim na putu, jer znam koja budala ide iz mog pravca, ali neznam koja budala dolazi iz drugog pravca.

Masai

pre 9 godina

Ovaj vozač ne zna ni volan pravilno držati, nije čudo da radi takve gluposti totalno nesvestan fizičkih zakonitosti i zdrave pameti...

Xim

pre 9 godina

Madjarski autoput je savrsen! Celu Madjarsku sam presao sa 200 km/h bez problema. A preko te brzine, ne znam. 300 km/h je mnogo veca brzina, i to za bilo koji autoput...

brankoL

pre 9 godina

e moj BuMbaRe ...zbog minut i kusur 'zadovoljstva' sad 'uzivaj' ceo zivot...magarcino ! Ja bih ga uz novcanu kaznu osudio i na mesecne posete suvozacu i suvozacevim roditeljima ....magarcina!

Раде

pre 9 godina

Сигурно има све што пожели, а сигурно није сам зарадио за оваква кола, па полудео од доброг живота.

Mlena NL

pre 9 godina

"Boze spasi nas budala!"
300 km/h ! Pa, ako je hteo da leti trebao je da sedne u avion!
Neko dole pomenu da su na zapadu putevi radjeni za brzine vece 130km/h1? Ja se pitam jel' se on ikad vozio na tim zapadnim putevima? Da li se on ikad nasao u dugim kolonama kad je guzva na putevima na tom istom zapadu? Bas bih volela da vidim gde bi se tu nasao prostor za te brzine...
Brzine vece od 120km/h se razvijaju, na medjunarodnim autoputevima, iskljucivo van spiceva koje imaju tri puta dnevno po 2-3 (nekad i vise) sata i to u krajnjoj levoj traci pri preticanju...ili ja mozda zivim na Marsu...

laki

pre 9 godina

"Ostaše samo dugmići". Šalu na stranu dobro da su živi...a put u toj Jevropi je po snimku Katastrofa.Na svaki sekund kola poskakuju...ko I kod nas .Pametnima je jasno zašto je ograničenje 120-130-140...na Autobahnu se može voziti 250...ali to je kod Švabe..Die Beste!

Valjda

pre 9 godina

Nije neki problem voziti onako kao sto smo videli nego gume jednostavno ne izdrzavaju pri tolikim brzinama i neminovno dolazi do nesreca.

Rascia

pre 9 godina

Na snimcima sa veštačenja se nazire mogućnost da se sa levim prednjim ili levim zadnjim točkom prokliznuo na beloj farbi asfalta zbog prevelike brzine, i možda vlage pošto je da deonica bila u senci nadvožnjaka, gde je usporio (po video snimku) a potom ponovo ubrzavao. Pri takvoj brzini zna da vas vid i osećaj prevari, pa se mic-po-mic približavate ogradi, a tamo je i puna bela linija, koja je uvek klizava.

Coyote

pre 9 godina

@Mmm nemam razloga da se pokrijem i da cutim. Ne opravdavam divljanje automobilom, ali sam morao da reagujem na krajnje neprimeren komentar. Nije bilo zrtava, kako je moglo dobro se zavrsilo.

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Ima jedan tip u Splitu sto vozi slicnu masinu jednom rukom. Invalid i nitko se ne pita kako je 550 KH sa jednom rukom moguce upravljati....

Kimi

pre 9 godina

Prosto! Skrsio se jer nista cvrsto nisu dernuli pa se auto zapalio a oni pre toga izasli! Bankina je je detanjem verovatno izazvala pozar!

boris

pre 9 godina

@svi smo mi magarci Pod uslovom da mobilni ima mem karticu i da je snimano na nju i telefon dovoljno sacuvan da moze da se izvadi. Kod toliko ako verovatno je i on preziveo ...

marko

pre 9 godina

@Fidelio -Odakle ti znas da li oni iznajmljuju staze ili ne ? Ima mnogo ljudi koji imaju takve masine i voze ih svakodnevno a ne samo jednom nedeljno i posebnost ovog auta je sto daje takvo iskustvo koje ne moze da se uporedi ni sa jednim drugim autom i otuda slaba kontrola ljudi da mu ne daju gas.

Ja ovo pricam iz iskustva . Imam Lambordzini Galjardo i to je prava milina voziti taj auto na auto putu. Jednostavno pored jos dva auta, parkiran mi je u garazi i povremeno izlazim na autoput ( nemacka ) . To je prava zver od ubrzanja do zvuka motora. Sve je prosto neverovatno. Moja najveca brzina koju sam na kratko par puta vozio je bila oko 325 i nimalo sigurna. Ne vozim kada ima auta u srednjoj traci vec ako vidim na pravcu od 1km da nema nikoga onda nagazim.

Svi vi koji osudjujete ovog lika i vicete da je debil ste svi oni koji kada bi osetili taj auto,njegovu snagu,zvuk motora , dodali gas maksilmalno.

Ne znam da li ste imali prilike da osetite auto od preko 600 konja i njegovo ubrzanje ? To je prosto smeh na licu koji ne moze da se kontrolise.

Ima tu mnogo vise faktora koje vase razmisljanje iz tog ugla ne moze da nasluti .

Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv i jos uspeo odmah da izadje iz auta i da pomogne ovoj devojci.

A ono sto im se desilo moglo je da se desi i da je vozio bmw 260 kmh i sta bi onda rekli ?

Lako osudjujete umesto da trazite pozitivnost u svakom ishodu.

Vozač

pre 9 godina

Kakva sad neravnina kad su mađarski putevi ravni kao ogledalo, dobri kao nemački i hrvatski, mi takve nećemo imati nikad,...dopunite sami.

Fidelio

pre 9 godina

Napaljena budala, koja je ovog puta imala sreće.

Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Pretpostavljam da je zato što na trkačkoj stazi ih niko neće videti (jer se iznajmljuju kad nema trka). A koja je fora voziti sumanutom brzinom besna skupa kola a da te niko ne vidi? To divljanje po javnim putevima samo je podilaženje ličnoj sujeti i ništa više.

Normalno je da ljudi vole jake mašine i brzu vožnju. I ja ih volim. Ali da mi je budžet za auto 200 milki evra ja bih se oprobao jednu sezonu na trkama. Čisto da vidim gde su mi granice vozačkog talenta. Pa ako ne ide, nikom ništa, znaću da nisam od šampionskog štofa i neću se tripovati u suprotno.

Možda je u tome problem ovakvih divljaka: kad sebe porede sa prosečnim automobilima i vozačima na ulici, sebi izgedaju kao megacarevi. Ali svesni su da na trkačkoj stazi SVI imaju veoma jake i dobro pripremljene mašine i da tu treba mnooooogo više nego samo da nagaze, tu treba pravi talenat, a oni će se osramotiti i pokazati da ga nemaju!

EU vozač

pre 9 godina

Ko kaže da mađarski auto-put nije perfektan, ili nema pojma o čemu priča, ili se njime nije vozio. NAŠ nije, njihov jeste. Njihovi putevi su projektovani za daleko veće brzine od 130 km/h.

U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom. Gde ima potrebe stoji kamera i natpis da se brzina kretanja snima.

Ono, da se ne lažemo.

UK

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+

zato

pre 9 godina

@(Fidelio, 20. januar 2015 10:01)


Oduvek se pitam zašto likovi kojima nije neki problem da puknu 100, 150, ili 200 hiljada evra za jaku mašinu, s druge strane su tolike cicije da neće da plate iznajmljivanje trkačke staze koje su projektovane za velike brzine gde bi mogli da bezbedno nagaze do daske, nego to moraju da rade na javnim putevima ugrožavajući i sebe i druge?!

Mozda zato sto tu nema ko da im se "divi". Oni imaju neodoljivu portebu da ostali vide kolijko su ONI mocniji od njih. Zapravo oni zbog toga i kupuju ta auta. DA BI SE POKAZALI PRED DRUGIMA!

Mmm

pre 9 godina

@Coyote A sta nije u redu sa tobom.Na javnom putu da divljas i da vozis preko 300km/h i da takvom voznjom dovodis u pitanje i ostale vozace. Sta bi se desilo da je recimo udario u jos neki auto?
Ako si mangup i ako imas toliko love da vozis Lamba, onda iznajmi pistu na sat vremena i tamo pokazi sta umes i znas.A koji je to idiot koji vozi saputnika i pri tome ne mari ni za svoj zivot ni za zivot ovog drugog.
I bolje bi ti bilo da se poklopis usima i da cutis.

Bajker

pre 9 godina

Povraća mi se od kompleksaša debelih prstića, koji misle da su Šumaher kad na pravcu nagaze 300 km/h! To može svako sa brzim autom. Vozačko umeće se pokazuje u krivinama, bez saobraćaja i elektronske kontrole proklizavanja. Tu se razdvaja vozač od boranije.

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Sta se cudite preko 300 na sat avioni uzlijecu. ne treba puno da ova igracka odleti. Dovoljan je spojler koji je zaglavio i malo krive down force i ops letimo....
Ja sam probao 230 sa mojim autom i moram priznati da sam se plasio ako guma rokne...

Meda

pre 9 godina

Evo jedan zanimljiv chrash test pri 190kmh u betonski zid. Sila udara iznosi 140 gravitacija.
https://www.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o

Coyote

pre 9 godina

@Mmm nemam razloga da se pokrijem i da cutim. Ne opravdavam divljanje automobilom, ali sam morao da reagujem na krajnje neprimeren komentar. Nije bilo zrtava, kako je moglo dobro se zavrsilo.

Xim

pre 9 godina

Madjarski autoput je savrsen! Celu Madjarsku sam presao sa 200 km/h bez problema. A preko te brzine, ne znam. 300 km/h je mnogo veca brzina, i to za bilo koji autoput...

Kljunar

pre 9 godina

Nije brzina bezveze ogranicena na 130. Pa ni auto put nije perfektan i na njemu ima mnogo onih spojnica i cuda preko kojih kad se nagazi i na 120 zatrese se ceo auto.

alex

pre 9 godina

Neki nikad nece shvatiti da nije problem opaliti po gasu vec da je vrlo tesko tu masu zaustaviti zbog spoljnih faktora ( los put , ne gledanje u ogledalo i prelazak u levu traku itd.).

g*nesh

pre 9 godina

@Coyote
Kada ti, dok ovako sedis na poslu, zenu sa 2 deteta udari na autoputu ovako neko i ubije ih na licu mesta, ti reci: pa dobro, covek ima jak auto, red je da vozi 300km/h.

Za sve one kojima se nazalost i kojima ce se nazalost to desiti, voleo bih da ovakvi divljaci zavrse pre toga u banderama za sva vremena.

Kako ne razumes da svaki sekund takve voznje je pokusaj ubistva! Ali koliko ce vremena proci da nasi siguran sam u sebe, vozim bolje pijan, moj auto moze vise vozaci to razumeju, ko zna...

laki

pre 9 godina

"Ostaše samo dugmići". Šalu na stranu dobro da su živi...a put u toj Jevropi je po snimku Katastrofa.Na svaki sekund kola poskakuju...ko I kod nas .Pametnima je jasno zašto je ograničenje 120-130-140...na Autobahnu se može voziti 250...ali to je kod Švabe..Die Beste!

Stranac

pre 9 godina

Da je malo brze vozio izbegao bi rupu. Tako je to kada se "vucete" autoputem. Totalni debil. I on i "kamerman" i onaj "kojot" koji ovo opravdava. Preventivna dozivotna robija za sve!

svi smo mi magarci

pre 9 godina

Mene više zanima koji je mobilni preživeo ovo?
(boris, 20. januar 2015 13:00)

Tesko da je mobilni preziveo, pre bih rekao da je prezivela memorijska kartica.

FR

pre 9 godina

"Dobro je da pri svemu ovome ostao citav i ziv"
===============================================
Sta je tu dobro? Ovaj tip ce nekog ubiti, pre nego sto ubije sebe.

KKKK

pre 9 godina

@Fidelio, mislim da si ga ubo 100%. Nece tip da ide na trke pa da se blamira, nego medju obicne automobile, pa da bude najbrzi, bar nesto "naj"

Sempre romanus forum

pre 9 godina

Ima jedan tip u Splitu sto vozi slicnu masinu jednom rukom. Invalid i nitko se ne pita kako je 550 KH sa jednom rukom moguce upravljati....

stručnjak

pre 9 godina

@EU vozač: "U Mađarskoj niko ne pravi problem kada se vozite 150 na otvorenom" - Ne navodi ljude na zlo. Jedini koji tamo krše ograničenje su Srbi. Koliko puta sam u retrovizoru video Maseratija, Jaguara ili nešto slično - nikom ne pada na pamet da me obilazi dok ja vozim 130. Kad neko divljački projuri to je tipično SUV sa BG ili NS tablicama.

Valjda

pre 9 godina

Nije neki problem voziti onako kao sto smo videli nego gume jednostavno ne izdrzavaju pri tolikim brzinama i neminovno dolazi do nesreca.

Masai

pre 9 godina

Ovaj vozač ne zna ni volan pravilno držati, nije čudo da radi takve gluposti totalno nesvestan fizičkih zakonitosti i zdrave pameti...

Luka Laban

pre 9 godina

Evo ja licno vozim GTR i zaista nisam vozio nikada vise od 180km/h, jer iako sam svestan koliko moj automobil moze brzo ici, zbog svih drugih ucesnika u saobracaju vozim u 95% po propisanim brzinama. Ja svoj auto volim i znam da je jedno remek delo japanskog inzenjeringa ali ne bih se usudio da predjem recimo 200 km/h zaista nikada. Kao recimo ona stara za dvotockase - predjes 160km/h - smatraj da si jednom nogom potencijalno u grobu.

boris

pre 9 godina

@svi smo mi magarci Pod uslovom da mobilni ima mem karticu i da je snimano na nju i telefon dovoljno sacuvan da moze da se izvadi. Kod toliko ako verovatno je i on preziveo ...

e, da...

pre 9 godina

Kakva masina, kakav zvuk...ludilo!
(lambo, 20. januar 2015 09:54)

Bila je! Bila je dobra masina ali se budala nje docepao. Nije dovoljno domoci se mocnog auta, nego znati njime i rukovati. Problem je sto ovakvi misle da su nakbolji piloti na svetu ako znaju da "pricepe do daske". Izbocine na putu, udarne rupe, vetar, to su parametri koju ovi "znalci" ne uzimaju u obzir. Ako od auta trazis sve sto ima ispod haube on ce ti to i dati. Na tebi je da znas sat hoces i sta MOZES. Dobro je da su zacudo ostali zivi. Valjda ce im sluziti za pouku.

Lele

pre 9 godina

@marko, hajde vec kad si dasa da imas lepe automobile da te obavestim da se italijansko ime Lamborghini cita "lamborgini", jer "ghi" se cita "gi". Citalo bi se "dzi", u stvari izmedju "dzi" i "dji", da je u originalu napisano "gi".

dukiVrs

pre 9 godina

Imao sam prilike da osetim sta je 300kmh i u autu (r8 v10) i na motoru (r1 yamaha) i to je srljanje u smrt a ne voznja. Posto inace vozim motor ranije sam ga zestoko gasirao, prosecna brzina mi je bila oko 160kmh, neponovljivi trenuci ali i preveliki rizik gde se lako gubi glava. Nazalost imao sam jednog drugara koji je bio ludji od mene a za to je platio glavom. Svaki put kad naidjem na cistinu uvek mi je njegova slika pred ocima. No, ko ima priliku da iznajmi supersportski auto da ga proba po stazi neka ne zali pare jer treba nekad i uzivati u zivotu.

Rascia

pre 9 godina

Na snimcima sa veštačenja se nazire mogućnost da se sa levim prednjim ili levim zadnjim točkom prokliznuo na beloj farbi asfalta zbog prevelike brzine, i možda vlage pošto je da deonica bila u senci nadvožnjaka, gde je usporio (po video snimku) a potom ponovo ubrzavao. Pri takvoj brzini zna da vas vid i osećaj prevari, pa se mic-po-mic približavate ogradi, a tamo je i puna bela linija, koja je uvek klizava.

Jack

pre 9 godina

Drago mi je da su živi, ali ovo nije neravnina..ovo je bila odskočna daska..verovatno nešto slično onome što mi imamo na našem Brankovom prema NBGD, ili na autoputu posle Beške prema Beogradu. to zna da izbaci auto i na 130, a kamoli na 300+
(UK, 20. januar 2015 10:12)

Ono sto je neravnina pri normalnoj brzini jeste odskocna daska pri nenormalnoj.

btw

pre 9 godina

Nemam nista protiv da neko radi sa svojim zivotom sta hoce, sve dok ne ugrozava druge.
Ovi koji se izivljavaju brzinama neka plate pistu pa voze i prevrcu se, oni sto skacu s prozora zgrada po Beogradu, neka to ne rade skokom na ulicu i prolaznike, oni koji upotrebljavaju narkotike neka u to ne uvlace druge...

Mogao je da ubije xy ljudi, neizivljeni bizgov.

Mlena NL

pre 9 godina

"Boze spasi nas budala!"
300 km/h ! Pa, ako je hteo da leti trebao je da sedne u avion!
Neko dole pomenu da su na zapadu putevi radjeni za brzine vece 130km/h1? Ja se pitam jel' se on ikad vozio na tim zapadnim putevima? Da li se on ikad nasao u dugim kolonama kad je guzva na putevima na tom istom zapadu? Bas bih volela da vidim gde bi se tu nasao prostor za te brzine...
Brzine vece od 120km/h se razvijaju, na medjunarodnim autoputevima, iskljucivo van spiceva koje imaju tri puta dnevno po 2-3 (nekad i vise) sata i to u krajnjoj levoj traci pri preticanju...ili ja mozda zivim na Marsu...

Раде

pre 9 godina

Сигурно има све што пожели, а сигурно није сам зарадио за оваква кола, па полудео од доброг живота.

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Pa ako ga je neko video, video je zelenu mrlju kako prolazi pored njega. Postigao je jedino da unisti skupocen auto i umalo da potencijalno pokupi neki auto i ubije nevine ljude.

brankoL

pre 9 godina

e moj BuMbaRe ...zbog minut i kusur 'zadovoljstva' sad 'uzivaj' ceo zivot...magarcino ! Ja bih ga uz novcanu kaznu osudio i na mesecne posete suvozacu i suvozacevim roditeljima ....magarcina!

obi1 bez cenobi

pre 9 godina

Ovakvih likova se uvek plasim na putu, jer znam koja budala ide iz mog pravca, ali neznam koja budala dolazi iz drugog pravca.

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Dve stvari su mi ovde prosto neverovatne:
Prva, da bar jedno nije poginulo i
Druga, da je auto zavrsio 5 metara od autoputa bukvalno.
Naravno, necu izmisliti toplu vodu ako kazem da je vozac teski bambus!

blagoje

pre 9 godina

Kako su preživeli, jbt!!!!
(Smuleco, 20. januar 2015 10:07)

Sreca u nesreci, ili ti sudbina. licno sam preziveo nesto jos neverovatnije od ovoga, ali, ako je tako sudjeno, spasa nema.
Medjutim, sudbinu nikako nebi trebalo izazivati. Smatram i da nije pametno objavljivati snimke saobracajnih udesa sa hepi endom, jer(svesno ili ne?) podsticete mlade vozace(i one starije sa viskom kompleksa a manjkom pameti) na divljanje. To je bio samo jedan(dva)srecnik od 1000000, svi ostali su unakazeni, odleteli u vecna lovista. E takve snimke bi trebalo da objavljujete, kao upozorenje!

Kimi

pre 9 godina

Prosto! Skrsio se jer nista cvrsto nisu dernuli pa se auto zapalio a oni pre toga izasli! Bankina je je detanjem verovatno izazvala pozar!