Superb combi - velika Čehinja

Superb se, naravno, proizvodi i u varijanti trozapreminske limuzine, uz originalan i savršeno praktičan dvostruki sistem otvaranja prtljažnika. Mi smo izabrali karavan verziju jer nam je daleko lepša i primerenija za porodičnu upotrebu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2011.

18:52

Default images

Ekspanzija Škode u poslednjih par godina je više puta navodila na pitanje „da li je Volkswagen možda odgajio sebi najopasnijeg konkurenta?“ Ovaj Superb košta manje nego odgovarajući model Passata, a, po nama, nudi čak i više.

Slična pitanja su se postavljala i za odnos Octavia – Golf i Škoda Fabia – VW Polo.

Ipak, imajući u vidu da prodaja celog nemačkog koncerna konstantno raste, te da su izbili na prvo mesto po broju prodatih jedinica u svetu, sigurno je da nema govora o auto-golovima.



Uz dobro poznati VW 2.0 Tdi motor u common-rail tehnologiji, troškovi registracije ove porodične/biznis „rakete“ nisu veliki, a potrošnja na otvorenom putu se može svesti i na ispod 6 litara euro dizela na 100 km pređenog puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: